Templul ușilor - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 11 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Eveniment finalizat.
    Felicitari tuturor!
    O seara frumoasa!

adria2, murat_anca, malagambafane și alți 28 apreciază asta.
  2. gggggg53

gggggg53 Conte forum

In sfarsit, am reusit sa ies din templu!! Spor tuturor!

adria2, malagambafane, SOSYGMA și alți 23 apreciază asta.
  3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Tra, la ,la , lala.......

Am reusit, am trecut linia de sosire. La ultimele 6 usi, am avut un noroc chior, mi-au intrat cheile in ordine, una cate una. Am ramas doar cu trei chei rotunde, putin drop si cateva plante. Sincer, nu stiu cat am cultivat, am pierdut sirul....dar.....sunt multumita.

adria2, doro090767, murat_anca și alți 28 apreciază asta.
  4. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Intortocheate sunt usile tempului, mai am nevoie de o cheie ondulara si sper sa termin eventul,(aseara tot asa am spus) ca inca sunt in ceata adica o nebuloasa totala, am plantat fara nr, acest event a fost incert sper sa nu se mai repete genul asta de eventuri, bafta la chei:oops:

adria2, doro090767, murat_anca și alți 25 apreciază asta.
  5. roliana57

roliana57 Legendă vie

Dragilor,
    De dimineata sunt la ultima runda ...si stationez pentru ca sunt sechestrata in camera 2:cry:Nu pot gasi o cheie..

adria2, doro090767, murat_anca și alți 24 apreciază asta.
  6. maximm

maximm Duce forum

Event terminat, a fost un altfel de event, interesant si palpitant. Am ramas cu multe plante, multe chei circulare, triunghiulare si patrate, pentru ca cea care s-a lasat asteptata a fost cheia ondulata...:)
    Spor celor care nu au terminat, cu putina rabdare veti primi cheile care va lipsesc!
    Felicitari norocosilor care au terminat eventul!

adria2, murat_anca, doro090767 și alți 25 apreciază asta.
  7. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna seara event incheiat si la mine spor la care mai au de facut la el ;):)

8. tudor1966

tudor1966 Împărat forum

Event finalizat ! Felicitari celor ce au terminat, bafta celor care mai au de farmerit pentru a incheia acest event !

9. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

“Evrika! Evrika!” xD Cam greu dar pana la urma a sosit si ondulata mea.... si dupa ce am finalizat eventul am mai dat din curiozitate la cheite si ce sa vezi : ondulata ! .... eeee acum nu o mai vreau ! xD Felicitari celor care au iesit la lumina si succes celor inca rataciti !

adria2, zukyry, murat_anca și alți 29 apreciază asta.
  10. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Event finalizat si la mine :D Spor la farmerit celor care inca nu au terminat event-ul :)

adria2, SkumpikaNina, doro090767 și alți 23 apreciază asta.
  11. mara62

mara62 Supervizor forum

In sfarsit a venit si a treia cheie circulara si am finalizat si eu eventul ;)

adria2, petra2172, SkumpikaNina și alți 21 apreciază asta.
  12. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Eveniment termint, insa nu lipsit de surprize, pentru ca la mine de asemenea 2 chei trunghiulare mai lipseau, pentru a deschide ultimele 2 usi, iar asteptarea a fost dupa 3-4 recolte, timp in care in schimb au venit alte chei, care insa s-au dovedit la fel de necesare pentru ultimele 2 usi. Multumesc pentru premile primite, mai ales pentru linia de vrej care ofera multe PET-uri pentru Insula. Felicitari Bigpoint, un eveniment minunat, spor in continuare pentru cei care pot obtine mai greu plantele sau drop-ul necesar.

-ciocollate-, mara62, adria2 și alți 17 apreciază asta.
  13. ostrogot

ostrogot Junior Expert

E descurajant ! Astept o cheie ondulata dar... Nici macar nu stiu cate usi mai am de deschis.

-ciocollate-, mara62, adria2 și alți 12 apreciază asta.
  14. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am deschis toate usile. Eu si motanul ne-am relaxat. :p
    Am ramas cu 3 chei ondulate, 1 circulara si 4 triunghiulare, care imi vor folosi ca experienta.;)
    A fost o expeditie minunata si cu peripetii care mi-au readus in minte adevarul ca atentia poate fi o calauza pretioasa chiar si in aleatoriu. Eu nu prea am fost atenta...recunosc.:sleepy:
    Sa aveti un sfarsit de saptamana cu chei potrivite pentru tot ce doriti!:D

Modificat ultima dată: 15 Apr 2016
    -ciocollate-, mara62, adria2 și alți 21 apreciază asta.
  15. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

46h pana la finish....bahama este incremenita...ora 16.31 planta de 8h....departe mometan de drop...departe si necesarul de plante...560 drop din cele 764 ...2 terenuri pentru un event atipic...maxim 5 chei in plus ..asta inseamna 90 drop...duminica la ora 8.00 incep deschiderea usilor dupa o logica care sa ma ajute sa intru cu cat mai putin drop in ...prelungiri...un event frumos...cred ca realizabil cu 2 terenuri si 1 zi intarziere....ora 23.00 ateliere bahama pentru drop...maine continuam cu plante ...pana la 15500 planta de 4h si 8600 planta de 8h....si o imagine ...evident....

-ciocollate-, mara62, adria2 și alți 16 apreciază asta.
  16. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Phufff, gata, a donat sotul din dotare azi dimineata, acum am constatat ca el inca mai face plantele de event,intortocheat event, bafta la chei tuturor, plante putine mai am in stoc, cum am mai scris am donat si nu am stiut ce donez si unde :oops:xD

-ciocollate-, mara62, adria2 și alți 18 apreciază asta.
  17. abcdef36

abcdef36 Novice forum

eu am 8 chei circulare si 11 triunghiulare in plus mai imi trebuie 1 cheie ondulata si nu vrea sa vina deloc sper sa nu mai avem parte de astfel de ev

-ciocollate-, mara62, tcmxxl1975 și alți 10 apreciază asta.
  18. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

buna ,dupa ratacirea in templu a unei chei ondulare pe care am asteptat-o mai bine de 24 ore am reusit sa termin eventul .sincer mi-a placut mult , felicitari celor care au terminat ,bafta celor care mai cauta chei ,o seara placuta tuturor .

roliana57, -ciocollate-, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  19. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Salutare!
    Pana la urma, am reusit sa conving sa se deschida si ultima usa :oops:
    Am cultivat in nestire la plante de event, pana cand, dupa 2 zile de asteptare (si de incercari) au iesit si cheile triunghiulare.
    Am ramas cu 5700 urne si cca. 3000 heliconia, 6 chei ondulate si 3 circulare.
    Sincer, nu ma omor dupa evenimentele "la noroc"; faptul ca premiile sunt interesante nu ma consoleaza daca nu le pot obtine, chiar daca "muncesc" la fel de mult si am strategii la fel de bune ca si cei care reusesc. Cum zice fi-mea: "Nu-i corect!"
    Totusi, evenimentul asta nu a fost chiar numai de noroc, ci mai degraba de perseverenta si de optimism :)
    Asa ca, spor la drop si noroc la chei si, mai ales, nu va lasati descurajati!

roliana57, -ciocollate-, mara62 și alți 19 apreciază asta.
  20. 09kis

09kis Veteran Forum

Nu mai vreau adrenalina pe munca. Pentru o cheie ondulata am mai plantat doua zile in plus si am ramas cu chei triunghiulare si rotunde. Imi plac eventurile in care stiu ce am de facut . Asta e, trece si acest event. Se poate oare intimpla sa nu reusesc sa obtin cheia dorita la sfarsitul eventului? Poate se indura BP si ma ajuta sa termin si eu. Va doresc cheia potrivita si rabdare mai multa decat am avut eu.

-mafia444-, roliana57, -ciocollate- și alți 14 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.