Templul ușilor - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 11 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. emxk

emxk Junior Expert

mi- au iesit 11 chei triunghiulare la rand.Daca mai continua asa nu am sanse sa termin eventul.nu stiu ce sa zic ; din punct de vedere matematic ce sanse sant sa iasa numai triunghi de 11 ori consecutiv ? inteleg ca este aleatoriu dar asta e prea de tot.Sper totusi sa imi vina si mie cheile lipsa,desi timpul care a ramas e putin

-mafia444-, roliana57, -ciocollate- și alți 12 apreciază asta.
  2. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Event terminat cu multe emotii la fiecare schimb de plante pe chei. De la inceput am facut socoteala cam de cate plante de event am nevoie, am plantat peste acest numar si tot nu a fost suficient. M-am linistit acum dar nu mai vreau curand sa mai imi incerc "norocul"

-mafia444-, roliana57, mara62 și alți 17 apreciază asta.
  3. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

Giurgiu,Romania.....bahama 2016.....prea ca la tara...pana de curent orele 17.00-02.30.....566 drop....si deja se complica situatia....adaposturi in loc de ateliere , in noile conditii...si maine continuam cu planta de event....cred ca sigur vor fi probleme la chei...si 5 suplimentare nu cred ca vor fi de ajuns....sa vedem....

Ambra., -mafia444-, roliana57 și alți 18 apreciază asta.
  4. irina_love200

irina_love200 Împărat forum

Event terminat. Spor si multa bafta celor care mai au de muncit ! ;)

Ambra., -mafia444-, roliana57 și alți 19 apreciază asta.
  5. dacul1963

dacul1963 Avansat

Sunt printre norocosii care au terminat!Celorlanti colegi bafta in continuare ca se poate!

Ambra., -mafia444-, roliana57 și alți 17 apreciază asta.
  6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

In sfirsit am reusit sa gasesc o cheie triunghiulara si sa termin eventul,bafta celor care mai au de munca.

popik70, Ambra., -mafia444- și alți 19 apreciază asta.
  7. petra2172

petra2172 Rutinat

Am deschis toate usile, am ramas cu 2 chei circulare si 5 triunghiulare si vreo 1500 de plante de fiecare. N-am avut o strategie anume, am plantat , am recoltat, am donat . ( si am citit FAQ de vreo 15 ori !;))Foarte interesant event, si premiile frumoase. Succes celor ce mai au de recoltat, nu disperati ,ca ies cheile pana la urma.

dacul1963, popik70, Ambra. și alți 20 apreciază asta.
  8. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna dimineata ! Tocmai cand imi perdusem sperata, iata ca am obtinut cele doua chei ondulate ( am asteptat cam doua zile pt ele). Am ramas cu 5 triunghiulare si 7 circulare si ceva plante (nu foarte multe). Gata, astept urmatorul event ! O zi frumoasa sa aveti !

dacul1963, Ambra., -mafia444- și alți 20 apreciază asta.
  9. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Am terminat si eu acest event.Am stat o zi intreaga sa astept o cheie triunghiulara,pe care am primit-o acum.Cam multe emotii.Bafta celor ce mai au de adunat drop si chei!

dacul1963, Ambra., -mafia444- și alți 19 apreciază asta.
  10. zukyry

zukyry Novice forum

Acest a fost unul din cele mai captivante event-uri din ultima vreme!
    Am reusit si eu sa il finalizez pana la urma...
    Bafta tuturor!

dacul1963, Ambra., -mafia444- și alți 18 apreciază asta.
  11. cristimiha

cristimiha Scriitor activ

Buna ziua.De doua chei rotunde mai am nevoie si eu.Dar din 129 de tablite nu am prins nici macar una .....nasol.Eu nu am deschis nici o camera astept toate cheiile.

dacul1963, Ambra., -mafia444- și alți 15 apreciază asta.
  12. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Salut,fermieri!Mi-as dori sa ma pot lauda si eu ca voi ,dar ,din pacate ,sunt la 2 chei triunghiulare distanta de finis !Pentru prima data ,dupa multi ani ,am indoieli ca voi reusi sa termin eventul .Mai e o zi de event si cine stie ,poate am noroc !Bafta tuturor celor care se afla cam in aceeasi situatie !

dacul1963, adrianapatran, Ambra. și alți 15 apreciază asta.
  13. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Asa arata finalul meu:[​IMG]

dacul1963, popik70, adrianapatran și alți 20 apreciază asta.
  14. ad_1o1

ad_1o1 Scriitor în devenire

eu am 16 chei in plus si mai astept doar 2 ondulate.....sa speram ca " aleatoriul " mi le va aduce

dacul1963, adrianapatran, Ambra. și alți 13 apreciază asta.
  15. gospodarul1

gospodarul1 Pretendent

event finalizat am ramas cu multe plante si doar 3chei triunghiulare,noroc sa aveti cei ce nu ati terminat.....

dacul1963, popik70, adrianapatran și alți 14 apreciază asta.
  16. _rapid1923_

_rapid1923_ Novice forum

M-am cam saturat de eventuri care se finalizeaza aleatoriu. Nu mi se pare normal ca un event sa-l finalizezi daca ai noroc. La norocul meu, mai bine nu le mai incep.

dacul1963, adrianapatran, laurkro și alți 9 apreciază asta.
  17. SOSYGMA

SOSYGMA Profesionist forum

Event terminat, ”cu ajutorul” aleatoriului care s-a lăsat așteptat 2 zile pt o cheie...Și cum ”totul e bine când se termină cu bine”, spor să aveți, și parte de o sâmbătă deosebit de deosebită!

dacul1963, popik70, adrianapatran și alți 18 apreciază asta.
  18. 09kis

09kis Veteran Forum

ar fi fost minunat daca , macar acum in ultimele ore puteam schimba cheile intre vecini sau ceva asemanator. Inca nu am obtinut ultima cheie si voi fi foarte dezamagit ca raman cu eventul neterminat desi mi-am dat silinta.

dacul1963, adrianapatran, Ambra. și alți 13 apreciază asta.
  19. llyillyi

llyillyi Mare-maestru forum

am terminat de cutreierat prin templu, as putea spune "ca orbu-n braila" (cu toate ca nu stiu de unde vine vorba asta si imi cer scuze tuturor nevazatorilor), am deschis usile la nimereala in functie de ce chei primeam iar la final mai aveam nevoie de 1 + 3 chei ondulate pentru ultimele doua usi, asa ca am folosit sugestia (mentionata in forum) de a folosi tasta f5 inainte de fiecare donare pentru chei si la mine a functionat perfect, nu pot sa afirm cu certitudine ca functioneaza sau a fost doar noroc dar puteti incerca si voi

adrianapatran, Ambra., SOSYGMA și alți 16 apreciază asta.
  20. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat.Spor la recoltat tuturor fermierilor !

Ferma - lvl.98 Bahamarama - lvl.295
    Brutar - lvl.5 Confiturier - lvl.5
    Spa Bahami - lvl.5 Florar - lvl.5
    Alchimist - lvl.5

adrianapatran, Ambra., SOSYGMA și alți 17 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.