Templul ușilor - Evoluția

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 11 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Mai am nevoie de 3 chei circulare pentru a finaliza si eu calatoria prin templu. Sper sa reusesc sa le obtin pana se termina eventul

adrianapatran, Ambra., SOSYGMA și alți 13 apreciază asta.
  2. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Eu astept de doua zile o cheie ondulata si nimic, de 5 ani de cand joc nu mi s a intamplat asa ceva la un event, sa am asa un gust amar...posibil sa fie din cauza incaperilor din templu. Trebuie sa rezolv in aceasta seara situatia, maine e prea tarziu- lucrez. Spor celor care sunt in situatia mea!

adrianapatran, Ambra., SOSYGMA și alți 12 apreciază asta.
  3. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Mai am nevoie de 3 chei ondulate, chiar am impresia ca nu o sa-l termin. :cry::cry::cry:

adrianapatran, Ambra., SOSYGMA și alți 10 apreciază asta.
  4. Brunix

Brunix Începător forum

De ieri incerc sa obtin 2 chei ondulate si n-am noroc. Foarte frustrant!
    :cry::cry::cry:

5. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Event finalizat si la mine !Am asteptat 2 zile o cheie triunghiulara,in sfarsit a venit !Am ramas cu 5000 si 4700 plante event cu 13 chei ondulate si 2 circulare. Felicitari fermierilor norocosi si multa bafta celor care asteapta cheile potrivite!

adrianapatran, matusam, Ambra. și alți 21 apreciază asta.
  6. maxxy

maxxy Rutinat

event terminat pe ultima suta de metri :) cu foarte mari emotii...

7. ingeras_intunecat

ingeras_intunecat Pretendent

Doamne, nu m-am mai bucurat asa cand am terminat un event, am si ramas cu 12 chei circulare si 3 triunghiulare. :D

8. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Asa emotii nu am mai avut de mult timp ! Event terminat aproape pe muchie. Felicitari celor ce au terminat si muuulta bafta celor ce mai au de "cautat" chei !

9. cristimiha

cristimiha Scriitor activ

Buna dimineata.Acum am primit si eu ultima cheie circulara de care aveam nevoie pentru a termina evenimentul .A fost frumos si emotionant as zice eu.

10. stef85600

stef85600 Junior Expert

Se pare ca eu nu voi reusi am 18 ondulate si9 circulare dar imi lipsesc cele triunghiulare.Am muncit mult si degeaba pentru ca nu voi reusi sa completez linia de vrej.

Modificat ultima dată: 17 Apr 2016
    вα∂вσу, roliana57, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  11. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

....14.40 plantele de 8h...si 14.52 plantele de 4h....verdictul se amana....oricum indiferent de rezultat bosii din bahama sunt...destituiti...

12. popik70

popik70 General forum

Buna ziua. Event terminat. Sa aveti o duminica placuta.

вα∂вσу, EVE.violetta, Ambra. și alți 17 apreciază asta.
  13. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare !

Acum am terminat și eu event-ul fără grabă și stres așa cum le-am terminat și pe celelalte. Spor și succes tuturor ! ;)

вα∂вσу, Ambra., Agro80 și alți 13 apreciază asta.
  14. dadan

dadan Oracol omniscient

Am terminat si eu dar n-am nici o satisfactie:(

вα∂вσу, EVE.violetta, Ambra. și alți 15 apreciază asta.
  15. deina2001

deina2001 Începător forum

eu am 18 circulare 10 ondulate si as mai fi avut nevoie de 2 tiunghiulare care nu vreau sa mai vina nu e corect imi vin numai circulare una dupa alta am terminat toate plantele si drobul si nici macar una triunghiulara sunt supy am avut atatea plante si drob

вα∂вσу, roliana57, tudor1966 și alți 7 apreciază asta.
  16. emxk

emxk Junior Expert

joc de aprox 8 luni,si asta e primul event pe care nu reusesc sa il termin desi sant pe plus cu aprox 18 de chei nefolositoare si mii de plante de event,frustrat e putin spus despre starea mea de spirit de acum,.....@#!!%^%!!%%##^^**

17. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

liniste...si mare suparare in bahama....bosii au fost demisi... la ora 14.55 s-a aflat verdictul....numai bine.....

18. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Bravoooo,tu chiar ai avut parte de adrenalinăăăă...... :) Am reusit si eu ieri....ma bucur ca ai completat linia !!! Felicitari tuturor,indiferent de rezultat !!! ;)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.