Feedback Tentaculul răsucit

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 6 Iul 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 15 Iul 2022.
  1. Îmi place

65,7%
  2. Mi-e indiferent

4,3%
  3. Nu îmi place

30,0%
  1. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Tentaculul răsucit. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

mara62, kameliana59, OanaMihaela și alți 9 apreciază asta.
  2. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Inteleg ca Prismberry se cultiva doar pe terenul principal Bahamarama, nu pe toate cele 3 terenuri tropicale. La fel si dropul, tot doar de acolo apare. Vot pozitiv pentru cele 3 cutii Piccolo si parca 2 lazi de bonusuri. Este ok si linia de vrej.

amy46, mara62, in.the.rain și alți 15 apreciază asta.
  3. mari241000

mari241000 Rutinat

Scuze...dar pe terenul Baha, ar trebui să cultivă de vineri si la eventul Permisie...!? Sau încurcă eu ceva?

amy46, mara62, in.the.rain și alți 11 apreciază asta.
  4. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Incepe in 15 Iulie a doua misiune, iar asta e gata in 13.

5. cp58

cp58 Ambasador forum

Ce contin lazile cu cristale intunecate?

amy46, mara62, in.the.rain și alți 10 apreciază asta.
  6. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Da, ai dreptate.

Ca idee, intregul complex tropical se numeste "Insula Bahamarama".

Iar ca terenuri arabile: Bahamarama (terenul principal), Jungla si Cascadele cristaline. Cand e vorba de un anumit teren pentru cultivare, se numeste unul dintre acestea trei. Cand e vorba de cultivare pe toate, se specifica "Pe terenurile tropicale".

AICI gasesti informatii.

amy46, mara62, in.the.rain și alți 14 apreciază asta.
  7. -ioana-61-

-ioana-61- Novice forum

In mare pa terenul continental nr plante 11.090 iar Bahama 11.788 Drop 1272 pentru ambele stanga si dreapta .Sper sa fi socotit bine spor pentru cei ce se incumeta cerinte foarte multe.

amy46, mara62, in.the.rain și alți 9 apreciază asta.
  8. alesiacristina

alesiacristina Novice forum

Mie mi-a dat pe terenul continental 11.256 plante ,iar la Bahama 10.532 plante iar drop total 1360 (680 drop pt fiecare in parte) Sper ca am calculat corect .

amy46, mara62, in.the.rain și alți 10 apreciază asta.
  9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Doar ce am venit si eu "cu o falca in cer si una in pamant", ca zmeul, sa spun ca dupa cum arata donarile in stanga si in dreapta e vorba doar de un teren pe Baha! Dar ai fost mai vigilent!
    Am vazut si raspunsul lui "Nicolae28", asa ca presupun ca dropul tot numai de acolo o sa iasa! Adica din cele 2 campuri principale, pe continent si Baha. Ar fi pacat sa stricam alte aranjamente de pomana!
    3 cutii Piccolo sunt Ok, vrejul si el e dezirabil, sa vedem si dificultatea in a obtine dropul din planta de event... Nu putem "condamna" una din plante pentru drop, atat timp cat cantitatile sunt similare raportat la numarul de campuri, dar putem folosi trucurile cu "instant" pentru cateva minute pe continent daca e musai, dropul fiind acelasi!
    Iar cat despre plante, sa vedem si ce noroc avem la roata sau cat ne grabim!
    Bafta!
    PS: Nu stau sa calculez cate plante trebuie, ce rost are, cand donez ma lamuresc daca mai trebuie sau nu!
    Cum spun englezii, "grow and throw"!

stiucarul, amy46, mara62 și alți 18 apreciază asta.
  10. jagarella

jagarella Supervizor forum

Ce nu imi place este ca trebuie "sa mananci tot din farfurie" pentru a prinde piccolo. In rest cerinte de nu le putem numara, ca si varietate (cantitati mici). SPOR

stiucarul, mara62, in.the.rain și alți 16 apreciază asta.
  11. tutica62

tutica62 Profesionist forum

aceleasi cantitati au iesit si la mine

stiucarul, amy46, mara62 și alți 13 apreciază asta.
  12. mitzipitzi

mitzipitzi De-al casei

vineri la 15 incepe eventul de wekend pe terenul principal baharama sau se muta pe alt teren

am verificat saptamana asta nu este

Modificat ultima dată de către moderator: 6 Iul 2022
  13. x3qthr

x3qthr Novice forum

Buna seara, fermieri!
    Am nevoie de ajutor : La misiunea 84 (Dreapta) se cer 20 Mere de zahar. Aveti idee la ce se refera?
    Va multumesc!

*Annona
    Va multumesc pentru ajutor (@Laurentiu909 , @-iulia1992- )!

Modificat ultima dată: 6 Iul 2022
  14. Laurentiu909

Laurentiu909 Scriitor în devenire

Este un pom de pe bahama, nu mai stiu daca trebuie deblocat la templul maimutelor

amy46, mara62, in.the.rain și alți 12 apreciază asta.
  15. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Buna!
    Este vorba de arborele annona, il gasesti la tempul maimutelor din insula, iti trebuie banane aurii pt a-l debloca, apoi te duci la pepiniera din bahamarama si cumperi arborele respectiv folosind gologani.
    Sper ca te-am ajutat! Bafta!

16. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

amy46, mara62, in.the.rain și alți 16 apreciază asta.
  17. SelenaX...

SelenaX... Novice forum

Pana la urma ce contine cutia magica? Am aflat, niste item-uri inutile...

Modificat ultima dată: 8 Iul 2022
    amy46, mara62, in.the.rain și alți 7 apreciază asta.
  18. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Cred ca e fara "Cutremura jungla" :). Eu ma multumesc si cu cutii, desi nu stiu de ce stiam ca una ofera Tarta Pinkie Pie, dar aparent nu. Apreciez (re)introducerea lor, daca sunt si sanse la "Carusel" sa nu ne mai plangem (unii) cand avem eventuri pe Baha ca nu avem Tiki.
    A, cel mai rau e ca... imi arata cursorul ca poate sa fie in cutia magica si "Renzo Gog".

Incep cu 341 drop.

amy46, -Abramburica-, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  19. geta_numai_eu

geta_numai_eu Maestru forum

392 lant e flori!

amy46, -Abramburica-, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  20. alex.keegan

alex.keegan Cunoscător forum

Asta-i din 4 ture de amarant instant.

stiucarul, amy46, -Abramburica- și alți 15 apreciază asta.