Feedback Tigru Kung Fu

Discussion in 'Runda de discuții' started by nikolae28, Apr 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul ?

Poll closed Apr 15, 2022.
  1. Îmi place

64.4%
  2. Îmi este indiferent

2.9%
  3. Nu îmi place

32.8%
  1. geta57

geta57 Comisar forum

Vinde-le la piață. Din piață, la plante, intri pe ”Expune un produs” , pui cantitatea și prețul și dai ”Oferă”.

2. fabian201070

fabian201070 Expert forum

nu doresc sa le dau la piata,uni asteapta sa cumpere ieftin si sa le revanda scump,,daca pot sa le dau la cei care au chiar nevoie de plante..daca nu se poate le tin in sura,am GG destui

3. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Nu poti sa le donezi! Poti doar sa vorbesti ,cui vrei sa le vinzi , sa fie pe faza cand le bagi la vanzare ! Pentru MicuNicu : preturile la plantele de event au depasit pretul morcovilor:)!:)

4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Da, am remarcat...Inca putin si ajung la pretul porumbului!
    Nu sper sa ajunga la pretul agriselor, dar ma multumesc cu cat se poate!

5. derby54

derby54 Conte forum

Mi-ar place sa apara si la mine la piata pina acum zero si din lipsa de timp chiar asi avea nevoie sa cumpar citeva plante sa pot termina eventul.Felicitari fermierilor harnici care au terminat deja eventul.

6. sclau8

sclau8 Mogul forum

Tare ieftini inseamna ca sunt morcovii la voi!xD Pe piata mea morcovii sunt peste 1100,mult mai mult ca plantele de event,ceea ce a fost bine,ca am avut nevoie sa cumpar cateva sute de plante si eu.

7. valemnd158

valemnd158 Junior Expert

Eu nu am de gand sa ma plang de pretul plantelor, ci de faptul ca sunt pe 0 mereu :))

8. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

Giurgiu 8:50 aproximativ si pana acum nu am jucat eventul ca un jucator de level 150....este mult , chiar are experienta, de level 80 sau mai putin chiar , daca cumva ar pretinde ca are realizari mai mici decat ce este capturat inseamna ca nu a jucat mai deloc ....30 min dimineata in online si 5 min seara....deci mai putin de atat inseamna ca s a jucat alt joc....in fine....ma pregatesc sa iau toate bonusurile din stanga poate trec si eu azi la 243.....succes

9. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Final de event si la mine! Nu mai atasez poza cu finalul dar asta merita ! :)
    Da , la mine morcovii sunt intre 150 si 200 de GG! Opuntia a depasit 1000 GG/ buc

Last edited: Apr 12, 2022
  10. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

deci aleluia...la Giurgiu cineva are drop 35824.....da...imi depaseste cu mult imaginatia cifrelor pentru ca , la cuvinte nu detin...11 sec 12 sec si 13 sec majoritatea planselor si recoltez cu o paritate de 19 la 1 si nu cred ca mai este cazul sa sacrific o recoltare de jack....
    si au fost cateva si de 5 min !!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

11. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Daca vezi ca nu te incadrezi sub 1 min apasa pe x si se reseteaza ceasul si iti da o plansa mai usoara . Bafta !

12. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

La fel si la mine la piata. Nu am vazut nimic pus la vanzare.
    Bine ca nu m-am bazat ca le iau de acolo.

13. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

La mine la piata preturile sunt inca ridicol de mici la cele 3 plante de event: 695/503/354. La preturile astea prefer sa le las in sura. In primul an de event am scos 4-500.000.000, iar acum nu iese nici de-o ciorba...

14. tchupy

tchupy Analist forum

eu am "dat" plantele, adica le-am vandut la aproximativ 500 bucata, pentru ca gologani chiar nu-mi mai trebuie acuma.

15. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nici eu nu duc lipsa de GG, cele putin peste 2 miliarde imi sunt suficiente pentru cheltuielile ocazionale, dar, asa cum am spus la editiile anterioare, nu vreau sa incurajez nici specula, nici "nemunca" (sper sa-l adauge in dex). :)

16. -jenitrandafir-

-jenitrandafir- Pretendent

in fiecare an aceeasi observatie-nu incurajezi specula si nemunca-dar dupa cum afirmi mai sus in anii precedenti ai facut gologani frumosi- la acest tip de event eu intotdeauna voi da la piata plantele cu pret minim,ca si alti fermieri, este optiunea mea

17. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Da, i-am facut pe munca mea, nu am cumparat niciodata de la piata ca sa revand apoi mai scump. Asta numesc eu specula. A vinde ce ai produs utilizand propriile resurse (SC, SCSz, Jack, cupoane de multiplicare plante, etc) si propriul timp liber, la pretul pietei din acel moment, nu se poate numi niciodata specula. Hai sa facem diferenta, asa cum este corect. La fel si la mine, este optiunea mea sa vand ceea ce imi apartine daca imi convine pretul, daca nu, nu! Am ajutat intotdeauna alti fermieri cu drop sau alte resurse, si am facut-o cu placere, dar sa vand pe un GG ca sa revanda altii apoi la pretul pietei, asta nu voi face niciodata!

18. -jenitrandafir-

-jenitrandafir- Pretendent

mereu am apreciat sfaturile tale si am apreciat ca ai dorit sa impartasesti din experienta ta,dar eu nu vreau sa cred ca un fermier se poate gandi sa faca specula la piata cu niste plante care dispar din joc la sfarsit de event-atat am avut de spus,sa ne bucuram de acest joc minunat numit farmerama!

19. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Ohoo si inca cum pot confirma treaba asta !

La drop nu zic nimic, dar sunt multe persoane care trimit diferite produse mestesugaresti. Ar putea si sa le vanda in acelasi timp, pentru ca stim cu totii care sunt preturile acestora in timpul eventurilor, iar 4-500.000 nu sunt tocmai putini GG pentru un Chutney sau o tarta Pinkie.

Am avut un pic de timp si am stat la piata. Sa stii ca ai sanse sa cumperi plante, dar sa fii inarmata cu rabdare si rapiditate, am vazut ca apar oferte dar se duc mai ceva ca painea calda. Poti incerca sa stai 10 minute sa vezi cam ce rezolvi. Fiind spre final de event eu cred ca o sa se inmulteasca ofertele. Ideea e sa stai si sa dai refresh la cateva secunde sa le poti lua. De ex. acum la Japonica la mine sunt 10 oferte x 95 buc, din care 2-3 sa apuci sa iei si e ceva. Succes!

20. Laurentiu909

Laurentiu909 Scriitor în devenire

Confirm! Eu asta am facut, ieri m-am apucat de event, iar astazi l-am terminat doar cu plantele cumparate de la piata.