Feedback Toamna la fermă

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 1, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Nov 8, 2017.
  1. Îmi place

96.1%
  2. Mi-e indiferent

3.9%
  3. Nu-mi place

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Toamna la fermă. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. amy46

amy46 Maniac forum

Un event destul de frumos...cu premii bune..si dupa parerea mea este usor de realizat...

3. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

Huh!nici n-am spalat bine cizmele, ca iar trebuie sa le trag in picioare!...problema nu e cat de frumos e eventul, ca e frumos si mai e si cu dalii, ce frumoase sunt daliile!...astia s-au inspirat dupa numele meu;), e singurul motiv pentru care am sa incerc sa duc la bun sfarsit eventul...dar hei, noi cand mai avem timp sa ne refacem proviziile in sura daca tot o tinem din event in event?...intreb si eu, n-am dat cu parul...

4. pinok86

pinok86 Împărat forum

Acest event imi doresc sa-l duc pana la capat. Sper sa reusesc pentru ca nu am nici fazani, nici crocodili, asa ca sunt bineveniti.
    Bafta la cules!

5. onty60

onty60 Novice forum

unde gasesc cornul abundentei

6. tchupy

tchupy Analist forum

Produs de event:
    Cornul abundenței

Îl veți putea produce atât la Moara din fermă, cât și la cea tropicală, din 9 Frunze roșii și 9 Frunze galbene / 5 minute

Eventul se va desfășura în perioada 02 noiembrie, ora 15:00, ora României - 07 noiembrie, aceeași oră.

7. h_ana28

h_ana28 Junior Expert

Este un event frumos si sper sa nu creeze probleme la drop. Astept cu nerabdare sa inceapa ...

8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pare sa fie un event atragator:pdar parca se prea suprapune cu piata de fructe....Din experienta stiu ca pomii nu au dat un drop prea bun...si vorba lui aliosa...nici n-am spalat bine galosii, ca iar trebuie sa ii tragem in picioare pentru recoltare!:oops:
    Sa speram ca va fi bine.....dar sincer am cam obosit cu atatea plante de event cu urgenta de recoltare.

9. erhea

erhea Pretendent

Am dat nota maxima deoarece gradul de dificultate al eventului pare redus iar recompensele sunt ok din toate punctele de vedere. Dupa 2 eventuri unde a primat norocul, e super ok ca vine unul unde stim clar ce obtinem :p Vedem cum e cu dropul zilele ce urmeaza... In ceea ce priveste suprapunerea cu piata de fructe, aceasta nu ma afecteaza prea tare pentru ca nu tin sa pastrez pomii pe terenuri ;)

10. Catiss

Catiss Scriitor activ

Eu nu am nici camile nici physalis nici hibiscus ceea ce inseamna ca nu pot incheia eventul :(

11. roliana57

roliana57 Legendă vie

Nu stiu care sunt ultimele 2 eventuri in care a primat norocul si nu am stiut clar ce trebuie sa obtinem....sau recompensele nu au fost "OK";)
    Cu piata de fructe ai dreptate...probabil ca multi au stocuri...dar ar fi bine sa nu generalizam...
    Problema este ca multi dintre noi nu prea dispunem de timp pentru a accesa farmerama contra cronometru.
    Iubim farmerama dar asta nu inseamna sa ne ocupe prea mult timp. Viata noastra, cea de toate zilele, necesita o mare parte din timpul nostru.

12. erhea

erhea Pretendent

Roliana, la Basm lunatic si Basm de Halloween premiile au fost aleatorii, tinand de noroc. Adica hranitul zanelor si culesul de barloage nu iti aducea ceva fix, ci aveai o sansa de a nimeri ceva, dintr-o gama de premii prestabilite... Sau noi 2 nu am jucat acelasi joc in ultimele saptamani? La eventul de toamna, daca facem toti pasii putem castiga: 1,736,500.00 PE; 733,000.00 PET; 1,378,000.00 GG; Superhrană 33; Tichete petrecere 10; etc... Am pus toate cerintele + premiile in Excel si sincer mi se pare super ok ;)

13. roliana57

roliana57 Legendă vie

erhea, cele 2 event-uri ne-au adus premii frumoase...care au fost OK! Ar fi pacat sa nu recunoastem!
    Ceea ce am vrut sa subliniez este ca multi dintre noi nu prea dispunem de timp pentru a accesa farmerama contra cronometru.
    Iubim farmerama dar asta nu inseamna sa ne ocupe prea mult timp. Viata noastra, cea de toate zilele, necesita o mare parte din timpul nostru.
    Toate eventurile au sarmul lor....dar in ultimul timp, cronometrul m-a cam obosit! Bucuriille reale sunt conditionate de timpul de care dispunem pentru ele.
    Cele virtuale, ar trebui sa nu fie conditionate intotdeauna de cronometru.

Last edited: Nov 1, 2017
  14. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Sunt perfect de acord. Acum asta e, in aceasta seara demolez toate adaposturile, in productie sau nu, cu toate ca am nevoie acuta de animale si nu dispun de zeci de adaposturi de acelasi fel...
    Voi vota la sfarsit, dar ma bucura ca primim 2 pomi noi si 2 adaposturi rare (eu una nu le am). in schimb, in locul acelor puieti sau adaposturi misterioase, as fi preferat un adapost sau puiet nou sau relativ nou...
    Oricum, felicitari BP pentru ideea recompensei sub forma de noutati.

15. erhea

erhea Pretendent

Da, dar unde ar mai fi farmecul jocului daca nu ar fi necesar sa ne chinuim un pic pentru a le realiza?
    Eventurile nu sunt obligatorii de facut, au fost ocazii cand am stat pe tusa sa imi refac stocurile, sau cand nu am alocat toate terenurile pentru eventuri si de abia le-am completat. Ideea este ca trebuie sa prioritizezi ce te avantajeaza in ferma si in viata privata si sa vezi dupa ce poti face. Nu putem cere dezvoltatorilor sa scada usurinta pentru ca ne e mai convenabil noua, este totusi un business si se lucreaza pe bani.... Cosurile usureaza viata la ferma dar si buzunarul in viata reala xD Eu una sunt in situatia fericita de a putea recolta de la birou :)

Iar in privinta eventurilor trecute, premiile au fost ok pentru cei care au avut un dram de noroc... Eu mi-am umplut camara cu produse mestesugaresti-.-

16. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Si eu la fel, dar cu toate astea nu pot recolta pe ceas, iar acasa nici atat... Pierd uneori o ora - doua, care la sfarsitul zilei se aduna si te trezesti ca abia faci dropul sau plantele...

17. roliana57

roliana57 Legendă vie

Imi este suficient efortul pentru a ma descurca in viata reala. Restul depinde de posibilatile si prioritatile fiecaruia. Este opinia mea si atat. Inchei discutia!

18. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Va fi un event frumos.Si observ cu incantare ca incep sa ni se dea la recompense pomi si adaposturi rare,lucru care ma bucura mult mai mult decat cele misterioase unde nu stii niciodata ce primesti.
    Bravo Farmerama!

Imi place!

19. georgeta

georgeta Scriitor activ

din nou multe plante, mult drop , ochii lipiti de ceas ca sa intri la calculator >:(. desi intradevar s-a umblat un pic la recompense putand obtine direct niste pomi noi sau adaposturi noi timpii de recoltare au ramas destul de mici necesitand atentie constanta si totodata obligandu-te din dorinta de a finaliza eventul daca nu dispui de timp de a achizitiona cosurile de event. pe langa ferma virtuala avem totusi si o viata personala reala care nu o poti programa chiar pe ceas . daca nu ma insel la ultimul event de genul asta cu sarcini multiple nu am ajuns la final asa ca pot doar sa visez la adapostul de fazani sau la crocodil. voi vedea ce voi putea realiza din el.:oops:

20. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Haideti sa nu ne speriem chiar asa.Cerintele nu-s foarte mari si eu sunt convinsa ca putem termina eventul in 5 zile cate avem la dispozitie.Poate chiar mai repede.

Thread Status:
Not open for further replies.