Feedback Vânătoarea de comori

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 11 Mai 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 18 Mai 2021.
  1. Îmi place

7,7%
  2. Îmi este indiferent

2,7%
  3. Nu-mi place

89,5%
  1. irina_love200

irina_love200 Împărat forum

Event finalizat !

paulici_01, CLAUDIU_T, dexter_bv și alți 20 apreciază asta.
  2. -katnik-

-katnik- Baron forum

Activat linia de vrej .
    Spor tuturor fermierilor !

paulici_01, CLAUDIU_T, dexter_bv și alți 19 apreciază asta.
  3. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Am luat vrejul si ma opresc, nu e timp pentru inca 1000drop.

paulici_01, dexter_bv, stiucarul și alți 17 apreciază asta.
  4. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Azi la 22.00 finalizez si eu eventul

paulici_01, stiucarul, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  5. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Atat am reusit sa fac intr-un decurs cat de cat normal, fara sa consum prea mult SC (doar vreo 500 buc).. Mai plantez din cealalta planta pana maine cu apa si ingrasamant.. dar prea mult efort n-am dat si nici nu o sa dau pentru tipul asta de event.
    Astept sa avem un event pe insula care sa fie distractiv si nu atat de costisitor :)

paulici_01, dexter_bv, stiucarul și alți 19 apreciază asta.
  6. derby54

derby54 Conte forum

Si eu am activat linia de vrej incet o sa termin si cu plantele de timpul scurt numai ultima misiune o sa ramina nefacut pentru ca nu am timp sa mai string inca 650 de drop.Am incercat dar nu mai este timp am folosit si sc[vreo 2000] si scs :cry::cry::cry::cry:asta e poate date viitoare

paulici_01, stiucarul, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  7. jagarella

jagarella Supervizor forum

Am intrat in joc, joc, dar nu cred ca voi mai face si alta data. :(. Am folosit in jur de 1000 Suzie si 1300 SC, pentru o lada Piccolo care poate sa de-a un festival al luminii, adica zero barat dpdv al meu. Asta este

Modificat ultima dată: 17 Mai 2021
    paulici_01, stiucarul, mara62 și alți 19 apreciază asta.
  8. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

subscriu si eu ideii ca eventurile tipice pentru bahama trebuie sa aiba ca si recompense principale bonusuri pentru ferma , bahama este oricum partea secundara a jocului si orice investitie pentru a ridica bahama in level nu iti va oferi aceleasi satisfactii si oportunitati ca in ferma principala , ce sa faci cu level 600 in bahama daca in ferma ai level 210 spre exemplu ?, la level 210 nici nu ai misiuni deblocate , nu ai multe plante activate si trebuie sa cauti sa inmultesti articole cu valoare mica de donare , una este sa multiplici la valoare de donare 300 spre exemplu si alta la 900 sau 1000 ......succes

paulici_01, alexsilviu11, stiucarul și alți 13 apreciază asta.
  9. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

Gata.!Greu,dar am reusit.Acum sa vad cu ce ma va dezamagi cutia picollo:).Multumiri speciale (ma simt ca la premiile OSCAR :p),vecinilor care ma ajuta cu drop,ori de cate ori este nevoie si prietenei mele(stie ea de ce!!!!):inlove:

paulici_01, dexter_bv, alexsilviu11 și alți 17 apreciază asta.
  10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Salut ! Vad ca mai sunt 22 H, asa ca daca tot am inceput ma apuc de "alergat"... Nu stau grozav, dar pare ca pot finaliza, cu ceva eforturi bineinteles... Pun poza "de la start" :

paulici_01, dexter_bv, stiucarul și alți 18 apreciază asta.
  11. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

pentru drop ce pomi recomandati? multumesc !

paulici_01, stiucarul, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  12. matusam

matusam Legendă vie

Pomii proveniti din arbori minune. Din propria experienta, la acest eveniment dropul a fost mai bun din plante.

13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Event terminat. Nu am rama pentru autentificare, iar pe unity nu se mai deschide ferma. Trebuie sa ma credeti pe cuvant! :DFelicitari si spor!

14. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cursa de alergare terminata...Mai am nevoie de 109 drop care probabil ca o sa-l iau maine din saguaro, pe care doar ce l-am plantat cu apa si gunoi... La pasive trecem costuri de cam 2000SC, o sarja la cadoul lui jack... La active trecem prieteni noi, saritori la nevoie, carora le multumesc! O poza:

15. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Cu 10 Howie faci sigur dropul necesar! ;)
    Eu am mai pus o tura de ardei pentru 32 bucati de drop de care mai am nevoie, din care 11 vor iesi oricum din copacii fermecati, deci de fapt imi mai trebuie doar 21, daca nu pun la socoteala si cadourile...

paulici_01, scutica, dulcica1970 și alți 10 apreciază asta.
  16. melinda19751

melinda19751 Scriitor în devenire

Nu mai am nici o sansa sa termin acest event, adica nici macar sa accesez linia de vrej. Declar event nefinalizat!

17. scutica

scutica Junior Expert

vrej activat! scop atins.

paulici_01, CLAUDIU_T, dexter_bv și alți 7 apreciază asta.
  18. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

E gata! Asadar se poate si fara consum de SC, SCS, sau rotatii la roata! :)

paulici_01, scutica, dulcica1970 și alți 11 apreciază asta.
  19. DW..

DW.. Pretendent

Si cati Howie ai avut?

20. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

20

paulici_01, scutica, dulcica1970 și alți 5 apreciază asta.