Feedback Vârtejul cel mare

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 28 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 7 Mar 2018.
  1. Îmi place

126 vot(uri)
    42,9%
  2. Mi-e indiferent

20 vot(uri)
    6,8%
  3. Nu-mi place

148 vot(uri)
    50,3%
  1. doro090767

doro090767 Avansat

Event finalizat!:inlove:Felicitari celor care l-au terminat,mult spor celor care mai au ... :);)

2. dadan

dadan Oracol omniscient

Mai am si eu ultima misiune cu 540 drop.Sper sa rusesc.Felcitari celor ce au terminat eja si bafta celorlalti!

robert-adila, mara62, marcela_f69 și alți 17 apreciază asta.
  3. Criselt

Criselt Legendă vie

Ma apropii de final cu pasi inceti si siguri. Siguri, dar... inceti, mai am nevoie 690 vasle pana sa ajung la liman. O fi mult, o fi putin, nu stiu. Cert e ca am obosit sa calculez dropul plantele, sa numar zilele, orele, sa astept cu teama viitorul event gandindu-ma la cerinte in locul bucuriei si a nerabdarii asteptarii surprizelor ce le poate aduce. Chiar am obosit... Jocul a devenit o competitie acerba intre jucatori, cu noi insine, cu timpul... Daca i-a disparut spiritul ludic, ce rol mai are atunci? De ce se mai numeste JOC si nu competitie? Care e diferenta dintre un joc, dedicat relaxarii dupa stresul cotidian si viata reala, de zi cu zi? Nu stiu... ma intreb si eu retoric... Probabil voi juca in continuare, din obisnuinta, cum tot din obisnuinta votez "imi place" la fiecare event. Sau, din respect pentru munca echipei de creatie. Dar... entuziasmul, pasiunea, nerabdarea de a ajunge acasa pentru o evadare in virtual incep sa ma paraseasca incet dar sigur. Cu viteza mai mare decat cea a desfasurarii eventurilor. Din pacate!

magdajora, -mamaleone, mara62 și alți 40 apreciază asta.
  4. deea1221

deea1221 Scriitor în devenire

Event terminat de aseara.Spor.

magdajora, mara62, robert-adila și alți 15 apreciază asta.
  5. roliana57

roliana57 Legendă vie

Mai am nevoie de 468 vasle pentru finalizare si ceva plante de event. Am testat dughia cu SC pe parcele mari si mi-a dat un drop foarte apropriat de cel obtinut pe parcele mici. Mult spor va doresc!

magdajora, mara62, robert-adila și alți 14 apreciază asta.
  6. marinar77

marinar77 Scriitor în devenire

Timp mai scurt decat la alte eventuri, cerinte foarte mari, iar dropul este normal (67 din parcele medii, cu trandafiri,). Deci NU

magdajora, mara62, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  7. petra2172

petra2172 Rutinat

Subscriu la tot ce a spus Criselt, eu mai am nevoie de 5000 de plante si 526 vasle, tot calculez, sper sa iasa !xD Spor !

magdajora, mara62, robert-adila și alți 16 apreciază asta.
  8. yocoama

yocoama General forum

Buna,mai am nevoie de 450 drop, 2000 plante si termin.
    Succes tuturor la drop:p:oops:

magdajora, ani.vajai, mara62 și alți 18 apreciază asta.
  9. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am ajuns la ultima cerinta, deci concret 515 vasle.
    Bafta!

magdajora, ani.vajai, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  10. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Mai am nevoie de 245 vasle si e gata.
    Bafta si voua!

magdajora, ani.vajai, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  11. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Eveniment finalizat.
    Felicitari tuturor!

donnadmn, magdajora, -iulia1992- și alți 21 apreciază asta.
  12. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Imi lipsesc 8300 plante si 582 vasle pana la finish. Si subscriu la tot ceea ce a spus Criselt.

donnadmn, magdajora, robert-adila și alți 13 apreciază asta.
  13. .Martha69.

.Martha69. Scriitor în devenire

Buun...daca nu ma ,,omoara" aleatoriul, in mod cert dropul o va face :cry:. Plantele sunt gata, dropul...caleee lunga sa.mi ajunga (aseee cam 873 bucati :p:p). Cert in ritmul de pana acum nu am sanse. Pacat, exact ca si pe Criselt : ,,entuziasmul, pasiunea, nerabdarea de a ajunge acasa pentru o evadare in virtual incep sa ma paraseasca incet dar sigur. Cu viteza mai mare decat cea a desfasurarii eventurilor." :(

donnadmn, magdajora, robert-adila și alți 16 apreciază asta.
  14. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Event terminat!:)

donnadmn, matusam, magdajora și alți 15 apreciază asta.
  15. corby-white

corby-white Novice forum

sau cand te trezeai dimineata cu buruieni in ferma :)

donnadmn, magdajora, robert-adila și alți 12 apreciază asta.
  16. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...sunt la a treia tura de garoafe, inca n-am prins mia la drop...plantele sunt gata demult cu noroc de la roata...nici n-am donat nimic, daca nu iese dropul nici nu cred ca voi mai incepe alt event pana nu se imodifica ceva in acest sens...mentionez ca nu dispun de combina, nici de cupoane, e totusi deranjant sa culegi de pe atatea terenuri, la mana si sa ai drop atat de slab...conditii in care eu totusi folosesc un creion de tableta grafica pe post de mouse...nu mi se pare interesant sa am atatea plante care abia daca le mai rulam la unele eventuri, o gramada de garoafe sau trandafiri, in timp ce alte plante, abia bat suta...nu mai avem cand sa le plantam...ma abtin de la vot si felicit pe cei care reusesc sa termine!

Modificat ultima dată: 4 Mar 2018
    donnadmn, magdajora, robert-adila și alți 21 apreciază asta.
  17. mara62

mara62 Supervizor forum

Final si la mine, un vot pozitiv ;)

donnadmn, matusam, magdajora și alți 10 apreciază asta.
  18. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am adus si eu nava la tarm, misiune indeplinita, vrej activat.
    Bafta celor care inca se lupta cu vartejul!

donnadmn, matusam, magdajora și alți 10 apreciază asta.
  19. narcisa1954

narcisa1954 Novice forum

am finalizat eventul.ma bucur mult si le urez celor care mai asteapta vint in pupa

marcela_f69, dadan, donnadmn și alți 15 apreciază asta.
  20. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Sfarsit!
    Linie de vrej activata
    :)
    Bafta celor ce mai au de trudit!

marcela_f69, petra2172, dadan și alți 19 apreciază asta.