Feedback Vârtejul cel mare

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 28 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 7 Mar 2018.
  1. Îmi place

126 vot(uri)
    42,9%
  2. Mi-e indiferent

20 vot(uri)
    6,8%
  3. Nu-mi place

148 vot(uri)
    50,3%
  1. dadan

dadan Oracol omniscient

Abia am reusit si eu sa iau vrejul.Bafta celor ce inca mai muncesc!Sper ca viitorul event sa fie mai relaxant.

2. mimi***

mimi*** Împărat forum

Eu abia maine il termin,pe ultima suta......greu eventul adica mai bine zis foarte stresant,imi pare rau de cei care nu pot termina eventul,dar pana la urma mai si pierdem poate si din vina noastra ca nu ne facem bine calculele....Felicitari tuturor... speram ca eventurile urmatoare sa fie mai relax......

3. petra2172

petra2172 Rutinat

Imi lipsesc 55 de vasle, astea si ,,dansand '' ies la recolta de dimineata (garoafe si ghimbir ):p. Tot zic ca nu ma apuc de urmatorul event, ca nu dau jos pomii si adaposturile , si pe urma tot incerc, si iese fara prea mare stres si consum de SC, plantele incerc sa le fac la sfarsit de saptamana si in rest astept sa infloreasca garoafele.:D

4. Geanina932

Geanina932 Novice forum

Nu am reusit sa termin eventul , am facut 17 runde...pana si noaptea m.am trezit dar nu am reusit sa iau vrejul nu am drop :D
    O seara buna tuturor...:)

5. lucy2882

lucy2882 Scriitor în devenire

de abia am si eu 100 de vasle.nu termin.offf.si cat m-am chinuit sa fac toate plantele

6. eZ-Jay

eZ-Jay Novice forum

vot negativ din cauza dropului , care de la un timp creaza multe probleme.

7. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Am terminat plantele acum si mai imi trebuie 90 vasle( le fac dimineata) dar nu mai vreau stres din cauza dropului. Bafta tuturor!

8. Criselt

Criselt Legendă vie

Am reusit sa ancorez corabia in siguranta si sa iau linia de vrej. Ma simt usurata. Succes celor care se mai lupta cu vaslele inca!

9. xeniaG53

xeniaG53 Pretendent

Am reușit !!!! Azi noapte am ancorat după *furtuni* care m-au ținut cu sufletul la gură !!! Și cu cala plină cu vâsle de rezervă ! Am avut vânt bun la pupa ! Linia de vrej nu este tocmai atractivă dar îmi plac provocările (mai ales când se termină cu bine) ! Mulțumesc celor care m-au încurajat !

dadan, marcela_f69, robert-adila și alți 8 apreciază asta.
  10. puffii68

puffii68 Începător forum

Am muncit mult...dar n-am reusit sa fac dropul. Mai am doar ultima etapa ...cea cu drop foarte mult. N-am sa reusesc sa termin....
    Am o propunere pentru dezvoltatorii jocului... linii de vrej partiale pentru cei care nu reusesc sa termine dar sunt aproape de final.... linii de vrej partiale care sa-ti ofere (ce ofera linia) corespunzator nivelul la care ai ajuns la event... Eu una ma simt dezamagit cand muncesc mult si nu reusesc sa termin din cauza dropului.

gaboneza61, dadan, marcela_f69 și alți 9 apreciază asta.
  11. lucy2882

lucy2882 Scriitor în devenire

de aseara am pus pe baha adaposturi si am avut de dim 150 drop.nu imi vine sa cred.pe ferma am pus plante.mai bine puneam adaposturi de aseara si poate terminam si eu.mi sa parut mai bun dropu la adaposturi

dadan, marcela_f69, robert-adila și alți 6 apreciază asta.
  12. BigJohn

BigJohn Junior Expert

Pentru prima data in mai mult de 4 ani de cand joc nu reusesc sa termin un event , si culmea , nu ca nu il termin la cateva unitati de drop, ci la peste 500 lipsa ......despre "polonice" nici nu mai dezvolt......vot negativ la ambele......pacat

dadan, marcela_f69, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  13. pekineza

pekineza Începător forum

Vot negativ din cauza dropului. As mai fi avut nevoie de inca o recolta de plante mari ca sa pot termina...dar m-a indus in eroare cronometrul de la celalalt event. Sper din tot sufletul sa se renunte la ideea aceasta a eventurilor simultane. E destul de greu sa te organizezi sa faci un event, dar doua e uneori imposibil, mai ales daca ai scoala sau job.

dadan, marcela_f69, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  14. carmen061975

carmen061975 Scriitor în devenire

Mai am nevoie de inca 250 vasle. Nu am sa termin eventul dar cel mai mult imi pare rau de faptul ca nu iau vrejul. Nu-i nimic, nu ma fac eu mare !!??

-mamaleone, dadan, marcela_f69 și alți 10 apreciază asta.
  15. frumushika87

frumushika87 Novice forum

cu brio un vot negativ!
    La cat efort am depus..inca mi-au ramas 5 pasi neterminati!

iarina56, dadan, marcela_f69 și alți 9 apreciază asta.
  16. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Am reusit si eu sa finalizez eventul . Rata dropului putea fi mai buna .:)

iarina56, malagambafane, dadan și alți 6 apreciază asta.
  17. petra2172

petra2172 Rutinat

Am reusit dimineata sa finalizez si am ramas si cu 250 vasle:p.

iarina56, Agro80, -elenaion49- și alți 11 apreciază asta.
  18. shimo82

shimo82 Pretendent

am reusit sa terimin si ultima misiune, deci am linie de vrej. Ieri nu credeam ca voi reusi, dar la o tura de garoafe am apelat la SC, acum chiar si vasle pe plus xDxD

19. ostrogot

ostrogot Junior Expert

Mai am nevoie de 95 de vasle ! Am muncit degeaba ! Vot negativ!

20. ghyla

ghyla Novice forum

Multumesc tuturor....am reusit:inlove::inlove: