Feedback Viață de câine

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 1 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vă rugăm să acordați o notă acestui eveniment:

Sondaj închis pe 10 Noi 2016.
  1. 1

2,5%
  2. 2

0,5%
  3. 3

1,5%
  4. 4

7,4%
  5. 5

88,2%
  1. yocoama

yocoama General forum

Buna,
    am terminat eventul .Am dat nota maxima.Succes celor care mai muncesc inca.O seara buna.

matusam, dydyana97, Adana71 și alți 16 apreciază asta.
  2. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Eu sunt si mai codasa ca tine,mai am de scormonit prin 9 loturi.Nu voi lasa nimic nedescoperit pentru ca toate premiile sunt foarte bune la acest event.Avem timp,spor codasilor!:D:D

murat_anca, dydyana97, Adana71 și alți 17 apreciază asta.
  3. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Desi am terminat acest eveniment, spun ca nu a fost dificil in anumite conditii: daca aveam chutney la dispozitie, cultivand pe parcele mici cu ajutorul combinei pentru cules si semanat, pentru ca fara aportul celor mentinonate mai sus, fara cel putin un Howie donut si a cupelor din Arborele Intelepciunii, lucrul la ferma ar fi fost mai dificil. Consider ca evenimentul a fost reusit, prin modul grafic de prezentare a drumului ce-l aveam de parcurs, ii ofer nota maxima si felicit echipa Bigpoint. Neavand unele ajutoare din cele mentionate mai sus, incercati macar sa obtineti din cele 3 itemuri, in mod special pe Bravo baiatu !, pe urma: La loc sigur , si un ajutor de combina. Spor la lucru !

Modificat ultima dată: 5 Noi 2016
    EVE.violetta, murat_anca, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  4. petra2172

petra2172 Rutinat

Gata eventul si la mine.:D Foarte frumos si parca l-am resimtit mai lejer decat altele, desi dropul nu a fost grozav, 12- 13 la un teren plin cu parcele mari de garoafe. Cel mai tare ma bucur ca lada fermecata mi-a dat cerbi :inlove:(de care n-am ). Spor in continuare !

popescudana42, donnadmn, dydyana97 și alți 16 apreciază asta.
  5. lorentonton

lorentonton Expert forum

Fara graba fara stres am terminat şi acest event !

popescudana42, donnadmn, dydyana97 și alți 15 apreciază asta.
  6. petcu_cos

petcu_cos Expert forum

in sfarsit am terminat si eu acest event!

7. Flaxys

Flaxys Scriitor în devenire

L-am urmarit pe Fido si am observat ca nu ajunge sa bea apa, doar mananca toata ziua.
    Event terminat, nota maxima.

8. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Da Elena, dar nu cunosti cu cin' te pui, daca depinde doar de mine, Everestul sa-l am in fata il ocolesc, ca de sarit ar fi absurd sa ma incordez, ideea e sa ajung in cealalta parte. Asa ca....mai am de muncit doar pentru tichetele de petrecere.

Eveniment lucrat mecanic, fara prea multa implicare, noroc ca nu a fost greu, accesibil tuturor.
    Scuze vecinilor, am trimis cadouri cat mi-a permis timpul, in schimb multumesc pentru cele primite si sper sa ma revansez. Desi,la cati vecini vrednici am, sincer nu stiu cum sa-i rasplatesc pe toti, ca nu am decat 7 cadouri zilnice.:oops:

Oferisem nota 5, mi-o mentin si acum.:)

Modificat ultima dată: 5 Noi 2016
    popescudana42, murat_anca, ovidiu1a și alți 13 apreciază asta.
  9. crissram

crissram Scriitor în devenire

Daca durata acestui event a fost de 100 si ceva de ore, si suntem multi jucatori care deja am terminat, desi mai sunt de jucat (in momentul in care scriu 56 ore), mai avem si o gramada de drop in sura, si creste de la zi la zi, oare dropul a fost slab?! Eu cred ca e vorba de fiecare jucator in parte, cum isi gandeste strategia de joc. Unii vor sa scoata drop din animalele de care stiu ca au nevoie in ferma (nu neaparat cele mai valoroase), altii de anumite plante, etc...Si oricum din planta de event nu prea iese super drop, dar pe de alta parte, din ce-am observat eu, rata de drop creste inspre finalul eventului. Le doresc succes in continuare celor care nu au terminat inca! O duminica placuta tuturor!

10. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

event terminat, nota maxima!

11. h_ana28

h_ana28 Junior Expert

Unde vedem ce am primit la lada cu animale fericite Ce animal am primit,

12. tweety`

tweety` Baron forum

Lada cu animale o gasesti in inventar, la categoria decoratiuni. Apare prima. Eu am primit 2 lenesi.

P.s. undeva in aceasta noapte, am reusit sa terminsi eu eventul. Super frumos!

roliana57, miaandrei59, tudor1966 și alți 6 apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Gasesti lada in Inventar, la Consumabile. Acolo o deschizi si acolo vezi.

lada fericita.JPG

popescudana42, ovidiu1a, matusam și alți 2 apreciază asta.
  14. Pyt077

Pyt077 Junior Expert

a vost un event mai usor decit ma asteptam eu nu am howi si nu sint cu cupele la maxim aveam emotii cu dropul dar aproape lam terminat,un event de nota 5 ,multumesc Bigpoint

15. maimutica

maimutica Ambasador forum

Un event de nota maxima , mi-a placut foarte mult , l-am finalizat destul de usor cu parcele mici folosind chutney de morcovi si mere , felicitari echipei Bigpoint .

miaandrei59, Adana71, EVE.violetta și alți 18 apreciază asta.
  16. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

EVENT finalizat ..., foarte frumos ...si premii pe masura

17. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Event finalizat !!
    Felicitari tuturor !!
    Felicitari BP !!

miaandrei59, popik70, Adana71 și alți 23 apreciază asta.
  18. primavara68

primavara68 Profesionist forum

frumos si usor . premii bune . felicitari BP

19. mark_lupu

mark_lupu Începător forum

unde gasim lazile cu animale fericite care ni le da linia de vrej magic ? Cine stie ?

20. Diana_Elena

Diana_Elena Începător forum

lazile cu animale fericite le gasesti in inventar la cutiuta de lemn sectiunea itemuri submeniul consumabile