Feedback Vine iarna

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 28 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 6 Dec 2016.
  1. Îmi place

94,0%
  2. Mi-e indiferent

3,0%
  3. Nu-mi place

3,0%
  1. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

'Neata ! Azi incep cu 19 rucsaci la moara, cele 4 terenuri pline de lucibobi pe parcele mici, iar in sura bate vantul... doar 70 lucibobi si 34 termos. La mine a mers bine dropul din plante (aproximativ 15 pe terenurile din ferma si 10-12 pe insula).

2. dadan

dadan Oracol omniscient

274 drop si cam 3500 lucibobi.Merge destul de bine atat eventul cat si dropul.Spor sa avem!

3. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Pana la aceasta ora am strans 316 .. termosuri...
    Multa bafta la drop tuturor....
    O zi minunata...

davidsiirina08, gabone02, Adana71 și alți 19 apreciază asta.
  4. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Un eveniment care implica o strategie de la inceput, daca avem peste 200 de mii de GG, mai intai de la piata trebuie procurate cele necesare. In mod special ceea ce este mai greu de obtinut in timp scurt: 40 de porci daca nu avem 10 porci maro,( acestia ii vom obtine din poienita de procreare cu 20 de superhrana), 30 de cuci, 10 de lapte, iar la portocale 80 nu sunt o problema,( la nevoie se obtin din 10 portocali). Iata si de ce spun aceasta, pentru ca aprinzand lampionul unu si opt din tutorial, se obtin 602 mii de GG ( 317+285). Pe urma un alt aspect folositor este ca Jungla neoferind dropul de eveniment, se poate folosi pentru cresterea camilelor,( necesare intr-un eveniment ulterior). Pe urma dupa un calcul minim, mai sunt cam 5 zile de eveniment, trebuie sa observam daca putem termina plantele de eveniment cerute, caci dropul necesar se va obtine. In cazul in care nu folosim combina, si folosim parcele mari sau superparcele, numarul de plante obtinute in 5 zile este undeva peste 8000-9000, daca avem acces si la Bahamarama, si avem deja plantele de inceput.
    In cadrul acestui numar de plante trebuie sa ne decidem ce item( itemuri) dorim sa deblocam, si daca nu putem obtine decat doar 9000 de lucibobi pana la sfarsit de eveniment, eu as alege spre exemplu sa complectez panoul cu lampioane, dupa modelul k, g sau l,(unde in ordinea dificultatii de la cel mai usor sunt: g, k sau l), in functie de cate plante obtin, pana duminica dupamasa.

Modificat ultima dată: 30 Noi 2016
  5. cristianamiruna

cristianamiruna Novice forum

buna ziua.Primim in 6 zile 1095 de TERMOSURI .............nu cred .....deci nu putem sa il terminan:cry: .Ce credeti?

cum a-ti strans 316 ca eu am decat 98 de termosuri si am semandar nu imi dau multe bucati?

6. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Dropul il faci lejer dar depinde cum joci, ce nivel ai la joc si ce nivel au cupele in runa Legenda Vie, daca le ai acolo.

7. gace25

gace25 Avansat

Totusi de ce nu merge sa plantam si in Jungla?La alte eventuri s-a putut.

-katnik- și malagambafane apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Acestea sunt conditiile. Nu la toate evenimentele se poate cultiva planta de event pe toate terenurile.

9. cristianamiruna

Sunt la niv. 84 si daca m activata runa legenda vie nu pot face termosurile , nu?

-katnik-, katonamenyhart și malagambafane apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Termosurile nu le faci, ele ies din pamant ca drop in urma recoltarii de parcele, pomi, adaposturi si ateliere de pe terenurile fermei si din Insula Bahamarama. Deci obtii si tu dar depinde de cat de pregatita este ferma ta. Vei obtine mai mult drop ca altii, insa mai putin ca alti jucatori dar le obtii si tu. Le poti cumpara de asemenea pe durata eventului si mai poti primi si de la vecini. Ia cauta in Sura la diverse si vei vedea ca ai si tu termosuri.

Multi jucatori si-au pregatit ferma plantand pe terenuri garoafe sau alte plante cu timp mai mare de coacere si cu mai multe puncte oferite, parcele pe care le-au cules dupa inceperea evenimentului, astfel obtinand termosuri mai multe. Mai au si testoase Howie pe terenuri si tot asa.

ovidiu1a, -katnik-, yocoama și alți 8 apreciază asta.
  11. loreseby

loreseby Începător forum

la ce plan si animale se dau cele mai multe termosuri pt ca nu la toate se dau? De exemplu am cules papagalii si maimutele in total de 8 adaposturi si nu am primit nici un termos?

-katnik-, katonamenyhart și malagambafane apreciază asta.
  12. Chronos

Chronos Guest

Pai ia pune tu adaposturi de camila, de ursi panda, portocalii, rosii, roz sau chiar si normale. Pune acolo un hipopotam, un rechin. Papagalul are pene pe "spate" si cam atat.;)

13. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Din ce am constatat eu, din Jungla nu iese drop de event. Indiferent ce ai avea.

raisa2005, robert-adila, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  14. Chronos

Chronos Guest

Ai constatat bine.

15. Claudia

Claudia Duce forum

Inchei seara cu rucsacurile terminate si daruite; mai am nevoie de vreo 190 de termosuri si vreo 7000 de plante ca sa termin eventul si sa ma intorc la treburile obisnuite pe ferma.
    Am donat asa incat sa nu formez inca nicio configuratie, sa am cat mai multe premii "dintr-o lovitura" la final.

Spor tuturor si o noapte linistita!​

ovidiu1a, davidsiirina08, roliana57 și alți 14 apreciază asta.
  16. cristianamiruna

claudia dar cum ai avut atatea termosuri pt ca eu am pus si adaposturile roz,rosu si tot nu primesc la toate , am foarte putine

donnadmn, malagambafane, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  17. Claudia

Claudia Duce forum

Depinde foarte mult de "ajutoarele de drop" pe care le ai la recoltare, de cupele la maxim, de broscute Howie. In plus conteaza mult nivelul de pe ferma si insula.
    De la adaposturi sau de la pomi nu se primeste asa mult drop ca de la plantele de durata lunga, din propria mea experienta iti spun. Ai putea ca la 3 recolte de plante de event sa ai si o recolta de plante de durata cea mai lunga la care ai acces. Sau la 3 terenuri pe care cultivi planta de event sa ai si un teren pe care tii plantele de durata cea mai lunga si le recoltezi in paralel, ca sa ai drop mai mare. Bafta!

ovidiu1a, donnadmn, roliana57 și alți 8 apreciază asta.
  18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Eu iau cam 50 termosuri din 4 terenuri cu plante de event la care pun apa. Ca sa fac plantele, am doar parcele mici cu chutney de mere si morcov si tarta pinkie pie. Am cupele la 26/30 si am un howie pe terenul principal pe care nu-l mut sa nu-l schilodesc, saracu'. Mai am de facut 6 rucsac, apoi ma ocup de restul de drop necesar.

19. -hugio-

-hugio- Profesionist forum

mai am de facut rucsacurile si gata eventu

robert-adila, donnadmn, dydyana97 și alți 6 apreciază asta.
  20. blackspace77

blackspace77 Expert forum

final de event!..LA MULTI ANI ROMANIA !

si ptr cei care intereseaza metoda:
    1.planta trifoi (ultima accesibila mie)si pomi goji(simpli) pe insula cu recoltare drop 440 impreuna cu 25 howie
    2.parcele mari cu planta de event si SC (folosit la 3 recoltari c.c 360),puritate si cozonac
    3.planta de event pe parcele mici ,apa,ingrasamant pana la final cu cei 25 de howie ..mentionez ca telefonul ma ajutat enorm reusind sa recoltez cand trebuie (si am pastrat pe fiecare teren 25 de parcelute ptr howie mereu,e greu sa le vz pe un display de telefon ,totusi!:))..sa aveti spor in continuoare si petrecere frumoasa de 1Decembrie!!..ziua noastra a tuturor romanilor!!

Modificat ultima dată: 1 Dec 2016
    soso2169, angelica.d, misu_mama și alți 34 apreciază asta.