Feedback Vine iarna

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 28 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 6 Dec 2016.
  1. Îmi place

94,0%
  2. Mi-e indiferent

3,0%
  3. Nu-mi place

3,0%
  1. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Event terminat !

2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am luat 48 drop de pe 3 terenuri cu trandafiri. Din garoafe am luat de 3 ori mai mult... Sunt la 350 de termosuri distanta de finalul eventului.

-katnik-, murat_anca, popescudana42 și alți 16 apreciază asta.
  3. yocoama

yocoama General forum

Mai am si eu nevoie de 310 termosuri,dar nu-mi fac probleme am timp.Succes celor care mai au de muncit.O seara buna.

4. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu mai am nevoie de 245 unitati de drop. Bafta tuturor si sa aveti o zi buna !

h_ana28, -katnik-, dydyana97 și alți 22 apreciază asta.
  5. cosmar75

cosmar75 De-al casei

shi eu sunt pe ultima suta de metri ,sa zicem,
    succes si bafta la farmerit.

-katnik-, dydyana97, Otilica69 și alți 17 apreciază asta.
  6. dadan

dadan Oracol omniscient

Merge bine eventul,am trecut pe garoafe deoarece mai am nevoie de 282 drop,plantele sunt gata.Bafta tuturor!

-katnik-, dydyana97, murat_anca și alți 18 apreciază asta.
  7. 09kis

09kis Veteran Forum

Mai am nevoie de 220 drop si sunt gata si eu. Ma incadrez cu siguranta. Multumesc BP pentru recompensele consistente de la event.Mult spor celor care trudesc!

-katnik-, dydyana97, cosmar75 și alți 17 apreciază asta.
  8. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat ;)
    Mult spor celor care mai au.
    Felicitari BP pentru acest event minunat.

dydyana97, murat_anca, cosmar75 și alți 17 apreciază asta.
  9. tweety`

tweety` Baron forum

Mai am nevoie de 200 drop si termin. Asta inseamna vreo 2 recolte de garoafe.

dydyana97, cosmar75, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  10. NM1969

NM1969 Ambasador forum

Mai am nevoie de 80 drop, iar urmatoarea recoltare va fi pe la ora 18 si atunci termin si eventul.

dydyana97, mara62, Otilica69 și alți 9 apreciază asta.
  11. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Sunt aproape de final, mai am de obtinut 15 rucsacuri, dar nu este nici o graba. A fost un eveniment frumos, unde combina a fost utila dar si Chutney-ul cu mere si corcovi. Un mic ajutor pentru cei care nu pot face mai mult de 510-600 de termosuri si 8.500-10.200 de lucibobi.
    Facand un mic calcul comparativ in aceasta situatie ar trebui sa se obtina itemul Mofturosul(care da 1600 PE sau PET la 12 ore), din 8300 lucibobi si 260 termosuri combinat cu punctele 5 si 8, care in total ar necesita 10100 lucibobi si 480 termosuri.
    Pentru itemul precizat trebuiesc activate mai intai punctele: 1 - 4 - 6 -7 - 10 -11 -13 -16 , la care trebuie sa confectionam 20 de rucsacuri( din 4600 lucibobi si 260 termosuri), sa avem in plus 3700 de lucibobi, 30 de cuci, 10 de lapte, 80 de portocale si 10 porci maro( obtinuti din 40 simpli).Daca activam si punctele 5( cu 220 termosuri) si 8( cu 1800 lucibobi) beneficiul in joc este maxim.
    In situatia in care doriti itemul Ascunzatoarea buclucasa( 1800 PE sau PET la 12 ore) in loc de Mofturosul, activat prin punctele 1-5-6-9-11-13-14-15-16, sunt necesare doar pentru item 9800 de lucibobi si 560 de termosuri( plus 10 de lapte, 80 de portocale si 10 porci maro) si este necesara prepararea tot a 20 de rucsacuri ca si la itemul Mofturosul.
    Mie prima varianta mi se pare mai eficienta.
    Felicitari celor care au terminat, si spor la cules celor care mai au.

Modificat ultima dată: 3 Dec 2016
    h_ana28, -jenitrandafir-, -alyna05- și alți 14 apreciază asta.
  12. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Vine iarna" bine-mi pare, am aprins 16 lampioane...:D
    Sau un ton mai sobru: am terminat eventul.:)
    Premiile au fost generoase, iar de 2 zile plantez pentru drop: napi si paralute pentru alte misiuni generoase de la coop.
    Ce sa zic? "Merci frumos!":inlove:
    Felicitari pentru finalisti si spor celor care mai aduna drop.

rux2002, h_ana28, dydyana97 și alți 21 apreciază asta.
  13. dropiamare

dropiamare Novice forum

mai am nevoie de200 drop.sper sa termin eventul

roliana57, fermiera11, tudor1966 și alți 9 apreciază asta.
  14. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

eu am de gind sa aprind toate lampioanele.atunci ,ca sa nu stau sa calculez strategii,pot pur si simplu sa le aprind in ordine 1,2,3....15,16?

dydyana97, tudor1966, mara62 și alți 8 apreciază asta.
  15. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!
    Da. Dupa ce am aprins lampioanele in ordine, mi-au aparut si restul recompenselor.

roliana57, dydyana97, cosmar75 și alți 13 apreciază asta.
  16. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Am plantat pe 3 terenuri. Evolutia mea este: [​IMG]
    Plantele le termin peste 2 ore si-mi ramane dropul. Sunt sigura ca voi reusi.
    Felicitari tuturor!

irina_love200, roliana57, dydyana97 și alți 16 apreciază asta.
  17. -porcusorulroz-

-porcusorulroz- Novice forum

Bafta! Si eu sunt cam la fel!

roliana57, tudor1966, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  18. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua event incheiat si la mine spor la care mai au de lucrat la el :);)

19. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Mai am nevoie de 29 termosuri si termin si eu - acum mi-am pus garoafe si maine dimineata termin. Tinand cont ca am inceput destul de tarziu, a fost foarte lejer. Felicitari din nou echipei pentru premiile foarte bune de la acest event! :)

20. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Sper ca maine dimineata sa termin si eu eventul. Mai astept 90 drop. Am plantat macese si cayote. Am votat "imi place" si multumesc echipei BP pentru recompensele de la event. Spor celor care mai au de muncit si o noapte linistita.

grasu, EVE.violetta, robert-adila și alți 16 apreciază asta.