Feedback Vopsește cu drag

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Mar 30, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Apr 7, 2021.
  1. Îmi place

19.2%
  2. Îmi este indiferent

1.3%
  3. Nu-mi place

79.5%
  1. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat in 116 runde . Bafta tuturor !

2. RADY91

RADY91 Expert forum

Am reusit sa termin si eu eventul cumva :p

Dupa 50 runde->9.775 puncte....dupa 108 runde->21.142 puncte :)

Un event dificil si destul de incurcat....cu parere de rau spun ca nu prea m-a incantat acest event, desi eventurile de Paste erau interesante in trecut :oops:

3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nici mie nu mi-au iesit pasii sa termin in 104 runde...Asta e, nepriceperea la incondeiat e de vina...Mai trebuie 2 runde! In o ora si ceva rezolv. O poza:

4. stiucarul

stiucarul Demiurg forum

58 runde...10717 puncte.

5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

6. Gabry_mafia

Gabry_mafia Scriitor în devenire

Eu i-as intreba pe cei care au terminat...au investit resurse enorme pentru realizarea acestui event sau a ''picat la toti'' acel superb recolta mare de 200 sau 100%?Ca eu pe mod normal sunt enorm de departe de a ajunge la linia de vrej doar cu parcele mici folosite.

7. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Eu l-am terminat de ieri folosind un bonus de recolta 200%(slot diamant)si un bonus de 100% pentru plante. Am pus parcele confort cu SC ( am activat toate bonusurile care reduce timpul de producere la SC ) + Susi si asa stangeam 66 plante/parcela la 3 ore si jumatate fara sa mai pun la socoteala si parcele mici. Pana atunci am folosit parcele mici cu chutney. Nu am prins niciun bonus la roata.
    Am inceput dimineata si pana seara facusem toate plantele necesare; am folosit si reproducerile pentru drop.
    PS Din 13 lazi stranse in timp am prins un pom de MM:)

Last edited: Apr 5, 2021
  8. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Desi esti putin ironic, sa zic asa, iti raspund.
    Si, si, am avut ambele bonusuri, si 200 % si 100% deodata, mi-au picat in a 3-a zi de event...Am cheltuit peste 200 de bilete de petrecere, in prima zi vreo 150 si nu am prins nimic...Am insistat in fiecare zi, cu cate s-au mai strans, din lazi, de la sezon, de la event, de la misiuni...Nici a 2-a zi nimic...De abia in a 3-a zi am prins bonusurile, din vreo 20 bilete, si atunci am inceput sa consum resursele, SC si suzie, cateva sute doar din fiecare. Am mai folosit in prima si a 2-a zi cateva sarje de la Cadoul lui Jack, dar nu era nici pe departe suficient sa fac mai mult de hai sa zic 60-70 runde...Dar nici nu ma apucam sa insist sa consum resurse fara bonus, e cale sigura spre ruina asta... Pe undeva se merita, mai ales ca din cutii poti obtine de ex Cadoul lui Jack, care te ajuta la alte eventuri, sau alte cadouri utile...in creitari, MM, tichete, SH, combine, samd...E alegerea fiecaruia daca considera ca se merita sa consume ceva ca sa spere la altceva...
    Nu am cumparat cosuri sau alte bonusuri, desi nu sunt impotriva ideii, de ex daca era copac cu MM ca premiu sau ceva ce doream mult sa obtin (sa ma ajute pe viitor) si nu reuseam altfel as fi facut-o...
    Apropo, din prima cutie Piccolo am primit Jobenul Magic, deci total 120 MM...A meritat sa alerg dupa ea...

9. derby54

derby54 Conte forum

Va raspund si eu nu numai tie dar si altor antevorbitori dinaintea mea[pe la inceputul paginii]da intradevar resurse mari de sc si susie am consumat +mm pe drop +gologani ca sa fac o misiune la cooperativa ca din vreo150 de tichete nu am primit decit astazi un bonus 100% inca nu am reusit nici acum sa termin dar un pic mai am e primul event de cind joc ca ma trezesc noaptea,deci in concluzie un event foarte greu cu multe resurse dar cum a zis si MicuNicu merita ca din cutii iti ies numai lucruri ce te ajuta la ferma.

10. scutica

scutica Junior Expert

am luat numai itemurile,la linia de vrej mi -ar trebui inca vreo 6 zile..deci ma multumesc cu atat;spor celor care mai au de alergat dupa vrej!:music::D

11. love_cakes

love_cakes Junior Expert

Eu am sarbatorit Pastele weekendul acesta, asa ca pana acum am fost mai mult pe tusa... dar pe ultima suta de metri ma alatur si eu cursei. Din ~100 tickete am reusit sa prind 4 bonusuri 100% si 3 +1. Pana acum, sc si susie folosite le am recuperat de la roata, mai greu cu sh dar ma descurc eu cumva:oops:

Atat am reusit sa fac pana acum.. iar cu putina rabdare sper sa reusesc sa iau si linia de vrej :D

12. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat din 118 runde jucate, un event foarte costisitor (SC, tichete, bonusuri) vot negativ
    Din cutii a iesit "dansul frunzelor" si "floare capcana pt hamsteri":(

Last edited: Apr 6, 2021
  13. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Gata din 106 runde, sa vedem ce iese din cutii. Scump event ,chiar si cu bonusuri de la roata.

14. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

din pacate nu voi reusi sa termin eventul. prea multe plante prea putin timp si fara bonusuri nu ai cum termina.... vot negativ

15. hoya_

hoya_ Novice forum

Terminat cu 109 runde, greu...cu plantat si noaptea si cu multe resurse consumate.

16. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Buna ziua. Eu renuntasem sa joc. O zi chiar nu am plantat planta de event. Dar am primit un bonus de 100 si atunci am pus parcele comfort . Astazi am folosit + 1 de la sezon si am reusit sa termin 50 runde. Votul este negativ . De foarte putine ori am dat vot negativ .

17. Adana71

Adana71 Locuitor permanent

50 de runde am jucat si eu, roata nu a fost deloc generoasa....nu am putut finaliza acest event.

18. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event nefinalizat.Runde jucate 64/11406 puncte !
    Spor tuturor fermierilor !
    Vot negativ .

19. hagi1950

hagi1950 Novice forum

61 de ture si 11111 de puncte fara rand vrej ,,,, naspa event

20. popik70

popik70 General forum

50 runde - 9366 puncte.
    1 adapost misterios - 1 meduza :D
    Vot negativ.