Feedback Zi aniversară, olé!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 22 Ian 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 5 Feb 2025.
  1. Îmi place

10,0%
  2. Mi-e indiferent

5,0%
  3. Nu-mi place

84,9%
  1. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Este, dar a BP, nu a noastra. Iar cand este ziua ta primesti cadouri, nu dai. Asa se explica randul de vrej care se obtine doar cu aproximativ 17 euro. Al doilea rand de vrej se obtine doar: "dacă vor fi atinse toate cele 4 praguri x5 pentru sarcinile globale, va fi creditată jucătorilor care au finalizat cele 8 sarcini individuale marele premiu: linia de Vrej Zi aniversară, olé 1". Ultimul event cu sarcini globale, desi cu premii mult mai tentante decat cel de fata, imi amintesc ca a fost un fiasco si nu s-a atins pragul, iar din ce am citit pe forumurile german si maghiar, feedback-ul este si mai negativ decat la noi, deci nu cred ca e vreo sansa sa se atinga pragul.

Modificat ultima dată: 23 Ian 2025
    Razvy78, kameliana59, victorashi și alți 33 apreciază asta.
  2. RADY91

RADY91 Expert forum

Mi se pare incredibil cum reusesc majoritatea jocurilor sa isi supere jucatori exact cu eventul aniversar xD Nu conteaza ca sunt jocuri free to play sau nu , toate fac aceeasi greseala, in loc sa fie o sarbatoare atat pt joc cat si pt jucatori, ca jocul a implitit 2 sau 17 ani iar jucatori sa fie rasplatiti pt devotamentul lor aratat pe parcursul anului atat financiar cat si prin simplu fapt ca au ales sa joace jocul respectiv ei primesc un event care nu aduce nici un beneficiu nimanui. Un event aniversar ar trebui fie usor si distractiv, sa adaca bucurie nu bataie de cap si dezamagire, sa primesti recompense EXAGERATE/NEMERITATE pt ca doar odata in an e aniversarea, sa stimti ca ai primit un item important de care sa iti aduci aminte si sa zici WOW ce cadou am primit la aniversarea respectiva.

Pacat ca acest lucru s-a intamplat tocmai acum la eventul aniversar :oops:

Totusi LA MULTI ANI FARMERAMA , cu bune cu rele mereu vei avea un loc special in sufletul meu :inlove:[​IMG]

trancesound, ionutelu20011, Razvy78 și alți 36 apreciază asta.
  3. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Nu-mi vine să cred, event aniversar!!!???
    După atâția ani de farmerit, .... consider acest event o dezamăgire, nu-mi vine să cred.
    Eu nu o să mă apuc de el, ar fi primul event de gen pe care nu-l fac!
    La mulți ani Farmerama, la mulți ani fermieri!

ionutelu20011, Razvy78, adriane45 și alți 31 apreciază asta.
  4. Un event cere cere mult si ofera foarte putin, mai ales pentru un event aniversar. :(
    Vot negativ. :music:La multi ani Farmerama! ;)

5. rusu2011

rusu2011 Novice forum

Vot negativ, aceeasi chestie , recompense mici , și greu de rezolvat sarcinile.. Bafta multă:(:(:(

Razvy78, kameliana59, in.the.rain și alți 19 apreciază asta.
  6. SelenaX...

SelenaX... Scriitor în devenire

Se pot lua cutiile piccolo si fara sa faci eventul, ceea ce e perfect!

Razvy78, kameliana59, in.the.rain și alți 16 apreciază asta.
  7. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

nu se poate lua nici o recompensa daca nu ai terminat cele 4 sarcini.

Razvy78, kameliana59, in.the.rain și alți 19 apreciază asta.
  8. nycol1973

nycol1973 Începător forum

Buna!Foarte complicat acest event.Pt cei care joaca din placecere acest joc nici nu i si vor bate capul cu el.Pe viitor ...simplficati ne ,,existenta,,cu eventurile.Iubim lucrurile simple.

9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Chiar daca votul a fost negativ, am inceput eventul, daca tot am facut tokenuri aniversare... Mi-a luat cam o ora sa joc cele 30 mini-jocuri. Ca cerinte trebuie sa aduni doar afine si trifoi, ceea ce e derutant. Dupa 10 jocuri, trebuia sa adun afine si adunam frunze ca asta fusese inainte si oricum apareau 10 frunze si 2 afine, motiv pentru care a trebuit sa iau mutari suplimentare... Jocul merge greu, sacadat si nu am un laptop slabut... Am donat fructe de aproape 2000000, cat e cerinta la nivelul meu. Ma gandesc daca voi dona si plante, dar vreau sa fac plantele de event sa iau primul item, chiar daca nu se stie cate PE/PET da...

derby54, Razvy78, kameliana59 și alți 16 apreciază asta.
  10. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Si eu la fel din acelasi motiv dar e aiurea. Cu cit inaintezi cu minijocurile devine tot mai complicat si ai nevoie de o multime de tokemuri. Aici este de munca, nu gluma. Aniversam muncind. Incerc sa fac doar prima parte la toate, cind ajung la resetat vred ca trebuie sa ma opresc pt. ca e saracie mare de MM la mine ca sa resetez toate cele 4 jocuri iar linia de vrej Zi aniversara Ole 2, nu o cumpar. Vad ce iese, poate ma trezesc ca daca nu resetez nu iau niciun premiu.xD. Macar am incercat dar tot dezamagita sunt pt. un asa event de zi aniversara.

derby54, jymi52, adriane45 și alți 18 apreciază asta.
  11. amy46

amy46 Maniac forum

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

La mulți ani Farmerama, la mulți ani fermieri!

derby54, Razvan67, ovidiu54 și alți 31 apreciază asta.
  12. cp58

cp58 General forum

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    La multi ani Farmerama! La multi ani fermieri!

derby54, -iulia1992-, paulici_01 și alți 18 apreciază asta.
  13. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Am inteles eu bine? Cind termini minijocurile la fiecare animal, trebuie sa resetezi fiecare animal de 5 ori? Adica 60 MM x 5 pt. fiecare, in total 1200 MM?

14. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Poți, nu trebuie, și nu nu doar de 5 ori. Resetarea este disponibilă pentru jucătorii care doresc să obțină premii suplimentare, nu este strict necesară.

15. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Am inteles. Multumesc. Atunci, e bine, inseamna ca mai am putin si termin eventul.

16. stormy_ania

stormy_ania Scriitor în devenire

Efectiv nu-mi dau seama cum se joacă minijoculețul. Am în stânga un trifoi și dau click pe un trifoi nu se întâmplă nimic. O sugestie vă rog!

17. -vladutz98-

-vladutz98- Avansat

Trebuie sa incerci sa unesti 3 casute cu trifoi. Sau cu altceva. Dar, in principal, trebuie sa incerci sa unesti casutele cu ce iti apare in stanga la cerinta. Nu stiu daca m-am facut inteleasa!:oops:
    Edit: "Am în stânga un trifoi și dau click pe un trifoi". Asta este cerinta, Sa unesti casute cu trifoi.

18. mimi***

mimi*** Maniac forum

Event aniversar?pff.nu-mi vine sa cred....unde sunt acele eventuri aniversare care te captau si simteai ca este aniversar...vot negativ... La multi ani fermieri...La multi ani Farmerama si sper sa se sezizeze dezvoltatorii daca nu este prea tarziu pentru acest event..

derby54, malagambafane, -iulia1992- și alți 15 apreciază asta.
  19. stormy_ania

stormy_ania Scriitor în devenire

Teoria e f. simplă, în schimb practica mă omoară. Dacă dau click pe trifoi nu vrea să miște, parcă e mouse-ul e de vină. Dacă dau aiurea mai merge, da numai când vrea. Păcat că am multe tokenuri.

20. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

De multe ori mi s-a intamplat si mie...dar merge.

Gata si eu!