Feedback Zi aniversară, olé!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 22 Ian 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 5 Feb 2025.
  1. Îmi place

10,0%
  2. Mi-e indiferent

5,0%
  3. Nu-mi place

84,9%
  1. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Multumesc, probabil s-au creditat. Speram sa fie si vreun item, ceva ce poate fi cautat prin sura:)))

-iulia1992-, paulici_01, derby54 și alți 14 apreciază asta.
  2. Amaterasu10

Amaterasu10 Scriitor în devenire

Prea complicat eventul, premiile nu foarte atractive, asa ca am decis sa zic pas la acest event

Razvy78, -iulia1992-, paulici_01 și alți 16 apreciază asta.
  3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Tot asa și eu!
    Rămân cu votul negativ, sunt prea multe lucruri care nu-mi plac la acest event, inclusiv treaba aia cu obtinutul recompenselor în funcție de rezultatul global, de fapt mai ales asta mă supără maxim!
    Mai am nevoie de câteva sombrero si maracas, precum si de vreo 5000 plante, n-am făcut nici un efort să mă grăbesc!
    Întreb totusi, poate cineva stie, cum merge treaba cu globalul ăla, putem vedea undeva situația?
    Si încă ceva, as putea să resetez (măcar și parțial), dacă a făcut-o cineva să ne spună și nouă ce se întâmplă, dacă se resetează doar minijocurile cu token sau și donările, precum și dacă făcând asta are și vreo influență vizibilă la vreun multiplicator (personal sau global). Încă ezit să fac vreo mișcare de genul ăsta, dar totuși e o diferență între 2 și 10 cutii piccolo...
    Baftă multă, trecem noi și peste supărările astea, până la urmă ținem minte mai bine chestiile supărătoare, pare că BP s-a hotărât să facă aniversarea memorabilă!

P.S. Mulțumesc Bianca, n-am de gând să plătesc ca să muncesc degeaba, rămăsese să pun o poză generală cu progresul:
    P.P.S.
    Încă odată mulțumesc Bianca, acum înțeleg că ceea ce vedem procentual la fiecare categorie reprezintă globalul...
    Deci, stau st-by, dacă se mai apropie de 100% o să pun și eu umărul la treabă!

Modificat ultima dată: 26 Ian 2025
  4. amy46

amy46 Maniac forum

Nu merita sa resetezi,din curiozitate am resetat eu la una dintre sarcini,se reseteaza doar la global,ca premii primesti drop sau cutie de scule,donarile raman aceleasi,nu se reseteaza,decat minijocurile cu token

Asta arata acum la global,probabil cand va ajunge 100% se vor aloca premiile

luciana1949, -iulia1992-, dany și alți 21 apreciază asta.
  5. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Daca se ajunge la 100% se considera ca s-a ajuns la pragul 5 sau la primul prag? Eu am resetat o data reproducerile si o data atelierele!

MicuNicu, -iulia1992-, paulici_01 și alți 11 apreciază asta.
  6. amy46

amy46 Maniac forum

Cred ca atunci cand toti jucatori farmerama isi vor incheia cele 4 sarcini ale eventului procentul de la global va creste si cred ca acela este pragul 5,eu asa am inteles ca obligatoriu sunt cele 4 donari,apoi la fiecare animal sa facem si cele 30 joculete cu token,nu este obligatoriu sa resetezi cu MM.

7. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

Sa inteleg ca daca nu se va ajunge la sfarsitul eventului la 100% pe global nu se vor acorda premiile individuale? Multumesc!

MicuNicu, malagambafane, steixner și alți 13 apreciază asta.
  8. amy46

amy46 Maniac forum

Pentru fiecare din cele patru animale vor exista câte 2 sarcini individuale, un mini-joc cu mecanică nouă și câte o sarcină globală. Pentru fiecare din cele 4 sarcini globale vor fi luate în considerare numărul de sarcini individuale finalizate și activitățile din cadrul minijocului ale tuturor jucătorilor Farmerama. După încheierea eventului, jucătorii care au finalizat cele 8 sarcini individuale vor primi premii suplimentare în funcție de progresele globale.
    Se vor primi premiile individuale ,iar premiile suplimentare vor fi in functie de pragul global,asa am inteles.recititi si voi tutorialul posibil sa fi inteles eu aiurea...

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Ian 2025
  9. evasilyana

evasilyana Novice forum

Buna ziua , este foarte greu de finalizat acest event , macar daca ar fi promotie pentru super hrana, dar nici asa nu cred ca fac mare progres! nu-mi place sa joc asa sub presiune si cu premii nesemnificative !
    In loc sa progresam , pierdem timpul!

10. dodi.b

dodi.b Scriitor în devenire

Salut! Cam ce adăposturi dau un drop mai bun, găinile dau cam 10 pe teren. Ms!

11. amy46

amy46 Maniac forum

eu din gaini si cuci am scos dropul la animale cu 58 howie pe teren , tu pune cati howie ai ,ar la ateliere fabrica de bomboane ,cu hrana normala gainile adapost rosu.iar la ateliere fabrica de bomboane adapost normal,si tot pt un drop mai bun am folosit in slotul de aur acesta...[​IMG]

Modificat ultima dată: 27 Ian 2025
  12. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Hai sa incerc sa aduc si eu cateva lamuriri. In primul rand, asa cum s-a anuntat inca de joi pe alte forumuri si cum probabil se va anunta si la noi la un moment dat, linia de vrej Ole 1, va fi acordata tuturor daca se atinge la sarcina globala nivelul 5X pentru fiecare din cele 4 animale, iar fermierul indeplineste cel putin o sarcina individuala. Pentru a ajunge la nivelul 5x, este necesar sa se adune 1.500.000.000 de puncte pentru fiecare animal. Fiecare mini-joc jucat contribuie cu 500 de puncte la sarcina comună pentru fiecare animal (30 de mini-jocuri = 15.000 de puncte). Fiecare dintre sarcinile realizate individual contribuie cu 5.000 de puncte la sarcina comuna a fiecarui animal (cine finalizeaza atat sarcinile din stanga, cat și din dreapta la un animal, contribuie cu 10.000 de puncte la global). Finalizand ambele sarcini individuale pentru un animal și jucand 30 de mini-jocuri, contribui cu un total de 25.000 de puncte la sarcina globala pentru unul din cele 4 animale. In fereastra fiecarei categorii, progresul sarcinii comune se vede pe bara de progres verde. Daca bara de progres ajunge la 100% la sarcina globala din fereastra unuia dintre animale, sarcina globala a acelui animal este finalizata si multiplicatorul comun va creste cu +1. Asadar nu trebuie sa ajungi la 100% de cinci ori la fiecare animal. Pentru fiecare animal, valoarea procentuala indica ce procent din valoarea de 1.500.000.000 a fost atinsa. Daca sarcina globala pentru toate cele 4 animale ajunge la 100%, atunci multiplicatorul comun va fi un multiplicator maxim de 5x. Deschizand fereastra oricarui animal din cele 4, multiplicatorul comun va fi identic si arata care va fi urmatorul multiplicator ce va fi atins. In speta, daca la unul din animale se va atinge la global 100%, in ferestrele de la toate cele 4 animale, multiplicatorul va arata 3X. Exemple: se atinge 100% la 3 animale si la al patrulea nu, atunci recompensele la final vor corespunde multiplicatorului 4X.
    Eu nu m-am apucat de acest event, dar urmaresc sa vad cum evolueaza procentajele la cele 4 sarcini. Eventul se poate finaliza si in doua zile cu ceva efort, asa ca ar fi destul timp in caz ca ceva miraculos se intampla... :)

13. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

În cazul de față preferăm să păstrăm varianta cea mai oficială și cea mai fer plei.

14. Razvy78

Razvy78 Cunoscător forum

Am terminat jocurile gratuite resetare nu dau ca suma de 60 MM e cam mare, spor la farmerit

15. gutuita

gutuita Începător forum

Cum sa contribui la progresul global daca dropul de tokenuri este slab. Am pus amarant si am scos de pe un teren, 15 tokenuri; am pus ateliere de frâie si am scos de pe un teren 14 tokenuri; la adaposturi de porc protest pe un teren am luat 9 tokenuri. In cazul asta nu reusesc sa termin nici tura principala dar sa mai resetez.

emma1257, paulici_01, z.zoita și alți 13 apreciază asta.
  16. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

SkumpikaNina, paulici_01, z.zoita și alți 14 apreciază asta.
  17. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Plante, adaposturi si ateliere finalizat. Imi trebuie 400 de flori dar astept un BB sau reducere la SH, timp este suficient.

paulici_01, z.zoita, malagambafane și alți 14 apreciază asta.
  18. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

este maine bb dar fara reducere sh

-elenaion49-, paulici_01, cp58 și alți 9 apreciază asta.
  19. irinadimulescu

irinadimulescu Avansat

E și Ziua reducerilor.

-elenaion49-, paulici_01, cp58 și alți 7 apreciază asta.
  20. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Gata eventul, fara resetare. Curaj si spor, se poate.