Feedback Ziua îndrăgostiților - 2022

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 9 Feb 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 19 Feb 2022.
  1. Îmi place

80,5%
  2. Mi-e indiferent

9,7%
  3. Nu-mi place

9,7%
  1. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat!
    Vot pozitiv!
    Spor tuturor fermierilor !

dexter_bv, matusam, rjean777 și alți 17 apreciază asta.
  2. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat , bafta !

dexter_bv, matusam, rjean777 și alți 15 apreciază asta.
  3. mariirina

mariirina Junior Expert

linia de vrej activata,vot pozitiv, ma poate ajuta cineva cu upgrade penelope visatoare ?mai concret ce ofera upgrade-urile? multumesc

kameliana59, matusam, tcmxxl1975 și alți 11 apreciază asta.
  4. OanaMihaela

OanaMihaela Cunoscător forum

kameliana59, matusam, rjean777 și alți 11 apreciază asta.
  5. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mai fac si eu 1-2 culturi si ma opresc, un singur set de itemi suplimentari ajunge, nu sunt asa grozavi...
    Mi-a ramas de luat chutneyul, bananele, stelutele si cam atat!
    Deci trebuie sa acopar diferenta de la 900 (pentru setul de itemi) la 492 cat am acum... 418 stelute, deci cam 11 runde; inseamna cam 4 culturi de fapt, am subestimat cu 1-2...Oricum, azi termin!
    Spor si voua, sau felicitari celor mai rapizi!
    Sper ca n-a avut nimeni probleme cu dropul, a fost generos!

dexter_bv, kameliana59, matusam și alți 14 apreciază asta.
  6. mariirina

mariirina Junior Expert

7. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Iti vine sa crezi ca de data asta nu m-am plans? Chiar a fost generos dropul ca si monedele stea.
    Eu mai am de luat un rand de dubluri sa fie acolo "pentru inima mea" si pe urma sunt gata si eu cu eventul asta.
    Primul event la care am facut si eu "dezmat" la "iubi-shop"(cu banii mei, nu cu cardul lui iubi) xD.
    Darnic "iubi" asta, sa-i tina naravul.

Offtopic: Ce matinali sunteti unii, rusine mie ca scriu buna dimineata la ora asta :D
    Duminica cu soare !

kameliana59, rjean777, matusam și alți 13 apreciază asta.
  8. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pai nu era zicala aia cu "sa te vada rasaritul pe camp"... Ma rog, bunicii nostrii o aplicau pe bune, nu virtual!
    Duminica placuta, desi tot bunicii se "hodineau" de sarbatori!

kameliana59, matusam, rjean777 și alți 14 apreciază asta.
  9. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat

dexter_bv, kameliana59, tudor1966 și alți 13 apreciază asta.
  10. maimutica

maimutica Ambasador forum

Votul pozitiv ,am luat linia de vrej , inca nu l-am terminat eventul , o sa mai plantez ptr event , vreau sa-l termin , maine seara o sa fie gata , felicitari celor care au terminat si spor celor care mai au , un event frumos , felicitari celor care l-au organizat si succes la cat mai frumoase eventuri sa aveti si voi spor si idei :inlove:

in.the.rain, dexter_bv, kameliana59 și alți 16 apreciază asta.
  11. fabian201070

fabian201070 Mogul forum

am terminat eventul .am golit shopul

dexter_bv, kameliana59, tcmxxl1975 și alți 12 apreciază asta.
  12. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ora 9:34 si se pare ca baremul de drop este atins, posibil ca maine sa incep si sa termin eventul....da....3 terenuri care imi aduc intre 600 mil. PE si maximum maximorum care l am reusit eu sa il ''storc " din aceste 3 terenuri este de 1.1 mld PE evident vorbim de o singura recoltare pe zi........succes

13. rjean777

rjean777 Expert forum

Event finalizat si la mine !
    Spor celor ce mai au !
    Vot pozitiv !

14. geta57

geta57 Comisar forum

Îmi poți explica ce avantaj ai cu un altoi la crocus! Mulțumesc!

15. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Crocusul are 2 altoiuri Timpuriu (4.5% si 20%)! Nu stiu sigur daca trebuie amandoua sau doar cel de 20%, in combinatie cu Sete de SC (25% eficienta la SC), dar cu siguranta nu ai nevoie de vrej de 5% eficienta la SC pentru a face Crocus instant!
    Poate stie altcineva care deja are (si foloseste), eu am deocamdata doar Garoafele si Amarantul instant pana acum!

in.the.rain, kameliana59, paulici_01 și alți 9 apreciază asta.
  16. OanaMihaela

OanaMihaela Cunoscător forum

Din cate stiu eu, trebuie sa ai ambele altoiuri Sete de SC ( cel de 9% si cel de 25% ) pentru a-l avea instant, insa s-ar putea sa ma insel.

in.the.rain, tcmxxl1975, valemnd158 și alți 6 apreciază asta.
  17. geta57

geta57 Comisar forum

Mulțumesc!

in.the.rain, tcmxxl1975, valemnd158 și alți 6 apreciază asta.
  18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am reusit sa iau 4 altoiuri mai importante la hrisca (timpuriu, eficienta apei 12 si 8% si eficienta SC 25%). Acum am materie prima pentru drop. Cat de instant va fi, inca nu stiu, n-am idee ce linii de vrej am ca sa ajut altoiurile.

Scuze moderatorilor pentru off topic... Stie cineva pentru ce item sunt upgrade-urile ,,Amator de cafea"? Am 2 in inventar si nu stiu peste ce sa le pun...

in.the.rain, derby54, tcmxxl1975 și alți 7 apreciază asta.
  19. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pai nu-mi mai amintesc bine, dar cred ca exact "amator de cafea" se numeste, dupa ce il upgradezi capata si adjective, al meu e deja "dolofan"!
    Vrei o poza cu itemul? asa upgradat cum il am?
    Edit 2: Uite link-ul: https://board-ro.farmerama.com/threads/rotund-ca-un-urs.19072/
    Edit:
    Pun totusi poza, poate te ajuta sa-l gasesti pe unde-si savureaza cafeaua!

Modificat ultima dată: 14 Feb 2022
    in.the.rain, derby54, tcmxxl1975 și alți 9 apreciază asta.
  20. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Daca tot a fost o perioada mai libera dupa terminarea eventului de fata pana la sosirea Reginei carnavalului, cum se stransesera 15 lazi Piccolo, am avut timp sa le pun la dospit. Sa vedem ce-a iesit!
    Notabile doar Jack si copacul cu MM, pe care l-am mutat langa fratiorii sai. :)