Feedback Ziua îndrăgostiților

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 12 Feb 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 19 Feb 2025.
  1. Îmi place

50,7%
  2. Mi-e indiferent

14,0%
  3. Nu-mi place

35,3%
  1. oni2012

oni2012 Expert forum

Mulțumesc mult, mai aveam puțin și stricam mouse-ul!

2. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Mersi mult!

ipopa, victorashi, marcela_f69 și alți 6 apreciază asta.
  3. cyntia.evelyn

cyntia.evelyn Începător forum

Buna..oare cum se pot recolta tentaculele.nu reusesc nici cum

victorashi, marcela_f69, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pe pagina anterioară, explică >vinfiert< o situație destul de întâlnită.
    Vezi dacă ți se aplică și ție!

Razvy78, malagambafane, victorashi și alți 8 apreciază asta.
  5. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

de la 7 tentacule am obtinut doar 400000 pet pt fiecare tentacul??nimic altceva

6. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

ohh tu esti norocos ,,,eu am primit doar puncte tropicale ,adica nimic, pentru ca am ajuns demult la nivel 800 si nu se mai contorizeaza la bahamarama ! un event slabut cu premii la fel si cu multe intrari in joc la ore fixe ! dar fac cat pot din el , daca il termin e bine daca nu si asa e bine .

pmarian, bmia_maria, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  7. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

puncte tropicale se numesc pet,asta am luat eu?

8. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

si eu la fell

9. cp58

cp58 General forum

Din 2 tentacule nivel 2 am primit 16caracatite si 800000PET. din restul am primit Tic-Tac(+), 296400GG, 2 compost special a la Suzi, 16caracatite, 123500PE si 247000PE.

Razvy78, fabian201070, marcela_f69 și alți 11 apreciază asta.
  10. Alexya75

Alexya75 Profesionist forum

am citit ce a scris lumea pe aici. Pai, eu am primit la recoltarea tentaculelor chestii ca 3 compost Suzi sau 2 Compost super. Dar, Caracatita e simpatica, si pana la urma da, orice cadout e bine venit :)
    Problema mea e urmatoarea: am schimbat la crab 2 Pene si imi arata ca am 2 in sura dar nu le pot selecta sa fac upgrade, sunt pe gri. A mai patit cineva?
    De asemenea, imi "sare" mult imaginea in joc, in special pe terenul special. Imi lacrimeaza ochii, zau. E din cauza ca e multa lume pe joc?
    Multumesc si spor la farmerit, cu event sau nu :)

Update: fara nici un fel de upgrade, am primit acum la recoltare Dragoste Marina si la celalalt 114.000 GG! Deci se poate! :)

fabian201070, Daciana_36, vyyo5252 și alți 10 apreciază asta.
  11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Upgrade-le îl faci la un ciclu nou (de 4 h), la fiecare tentacul!
    Pe gri apare doar când tentaculele sunt gata de recoltat!
    După recoltare poți upgrada, câte un tentacul pe rând!
    Trebuie răbdare cu jocul, pierde des comunicarea cu serverele, eu ies și reintru mai mereu!

zahara1663, dexter_bv, fabian201070 și alți 16 apreciază asta.
  12. celina_amarandei

celina_amarandei Duce forum

,,După recoltare poți upgrada, câte un tentacul pe rând!,,
    Scuze, MicuNicu, nu am inteles bine, dupa ce recoltez tentaculul activez/folosesc ,,mesajul secret,,pentru upgradare? Multumesc!

victorashi, fabian201070, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  13. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu, chiar e recomandat să-l upgradezi înainte cu mesaj secret, e posibil chiar dacă e gata de recoltare!
    Eu am tot făcut asa!
    Mă refeream la pană, dacă tentaculul e copt și necules, apare upgrade-ul pană cu gri!
    Se poate aplica doar după culegere!

Razvy78, -vladutz98-, victorashi și alți 14 apreciază asta.
  14. celina_amarandei

Scuze, tot eu cu o nedumerire si, stiu ca ai rabdarea necesara sa explici si pentru cei care ,,inteleg ,,mai greu tutorialul. Referitor la aceasta situatie ,,Prin aplicarea pe un tentacul a unui articol Mesaj secret, șansele la o recompensă secundară mai valoroasă. De asemenea, o recoltare a unui tentacul care are două Mesaje secrete aplicate va fi contorizată dublu în progresul de event iar recoltarea unui tentacul pe care au fost aplicate 3 Mesaje secrete va fi contorizată triplu. Un tentacul upgradat cu Mesaje secrete va rămâne la același nivel de upgradare (maxim 3) pentru toate recoltările ulterioare,, sa inteleg ca aplicand la un tentacul trei mesaje secrete in bara de progres va fi o crestere de trei? Si daca este asa, nu stiu daca se va putea ajunge in termenul eventului la nivelul 290, in conditiile in care algele necesare pentru mesaje le recoltezi la 4 ore si 19 min, cu apa si ingrasamant si chiar daca tentacului ramane in continuare upgradat triplu. Mie mi se pare greu de realizat asa ceva !Multumesc mult!

15. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Exact. Și tentaculul respectiv rămâne upgradat.

16. PauL_MC

PauL_MC Pretendent

Am făcut upgrade la 4 tentacule, nu se observă nici o diferență. Oricum trebuie făcute că altfel nu se adună punctele cu ele la nivel 1.

in.the.rain, victorashi, kameliana59 și alți 8 apreciază asta.
  17. celina_amarandei

Multumesc!

in.the.rain, victorashi, kameliana59 și alți 7 apreciază asta.
  18. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

am recoltat de 2 ori cele 8 tentacule iar bara de progres ramane neschimbata

paulici_01, malagambafane, emma1257 și alți 9 apreciază asta.
  19. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Ce e aia?
    Te referi la asta?
    Si apropo, de ce ziceți că nu se poate termina, mie mi se pare că avansează în ritm normal, chiar (presupun!) că o să am o zi rezervă! Și fără vreo cumpărătură sau alt efort...

Modificat ultima dată: 16 Feb 2025
    paulici_01, Razvy78, malagambafane și alți 11 apreciază asta.
  20. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

da, a ramas la 51