Anunț Test funcțional fără Flash

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 9 Dec 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Vă prezentăm încă un mesaj al dezvoltatorului:

  Dragi fermieri,

  Începând cu lansarea clientului downloadabil și a clientului Unity/WebGL, care s-au întâmplat în ultimele săptămâni, trebuie să efectuăm din nou un test foarte important pentru a aduna mai multe date tehnice în ceea ce privește timpul de încărcare și încărcarea pe servere. În timpul acestui test, trebuie din nou să dezactivăm clientul Flash. Testul va începe joi, 10 decembrie la ora României 11:00 și se va încheia sâmbătă, 12 decembrie la aceeași oră vineri, 11 decembrie 2020, ora României 11:00 și se va încheia duminică, 13 decembrie 2020, aceeași oră.

  Mizăm pe înțelegerea și sprijinul dvs.! Deși putem înțelege că unii dintre voi s-ar putea simți copleșiți sau chiar deranjați de aceasta, nu avem altă opțiune decât efectuarea unui astfel de test pe serverele de joc și avem o solicitare imensă către dvs.: Vă rugăm să jucați Farmerama pe durata testului - dacă puteți juca în clientul Unity/WebGL nu trebuie să faceți nimic, versiunea se încarcă automat.

  Dacă aveți probleme și dacă nu ați făcut-o încă, vă rugăm să instalați clientul downloadabil. Aici puteți găsi tutorialele:

  • Unity / WebGL Client AICI.
  • Client independent AICI.
  Vă rugăm să jucați normal, așa cum faceți în fiecare zi. Mulțumim mult anticipat!

  Ca mic cadou de mulțumire, v-am pregătit un mic cod bonus: dacă utilizați codul
  48HOURS, veți primi 1 Ladă de bonusuri și 25 Super hrană. Codul este utilizabil o dată pentru fiecare cont de joc și este valabil de acum înainte până duminică, 13 decembrie la ora serverului 23:59.

  Vă mulțumim din nou mult pentru sprijin, înțelegere și loialitate - vă apreciem!
  Echipa voastră Farmerama
   
  Modificat ultima dată: 9 Dec 2020
 2. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri !

  Ca urmare a lucrărilor de mentenanță prelungite fără voie, testul va începe vineri, 11 decembrie 2020, ora României 11:00 și se va încheia duminică, 13 decembrie 2020, aceeași oră.

  Echipa voastră Farmerama
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.