Feedback Valea Florilor de Colț

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Dec 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare această caracteristică de joc?

Sondaj închis pe 9 Feb 2023.
  1. Îmi place

27,4%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

67,1%
  1. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Buna ziua! Imi spune si mie cineva cit este valoarea fructului de larice? Am cautat in tutorial si nu am gasit nicaieri, ptr ca nu stiu ce sa produc in continuare larice sau visin.

in.the.rain, z.zoita, kameliana59 și alți 6 apreciază asta.
  2. cp58

cp58 Ambasador forum

in.the.rain, z.zoita, kameliana59 și alți 7 apreciază asta.
  3. ani.vajai

ani.vajai Scriitor activ

Multumesc,cp58. Se pare ca visinul e mai valoros ptr reciclari si insigne.

4. ioanna_dulcik

ioanna_dulcik Novice forum

al treilea mesaj pe care il trimit pe aceasta tema -nu reusesc sa livrez comenzile, imi apare mereu acea floricica...ca si cum calculatorul gandeste...am intrat de pe alt calculator si a mers..ce ar trebui sa fac? e oare placa video de vina ? multumesc.

in.the.rain, z.zoita, kameliana59 și alți 4 apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Este clar ca problema este de la calculatorul tau. In momentul lansarii clientului Farmerama Unity/WebGL Client au fost mentionate unele cerinte de configuratie minimala a statiilor de joc. Verifica AICI si AICI si vezi daca statia ta respecta aceste conditii minimale.

in.the.rain, z.zoita, kameliana59 și alți 7 apreciază asta.
  6. Razvy78

Razvy78 Avansat

visinul are 3 etape de crestere laricele are 5 iei mai multe fructe de la larice

7. mara031991

mara031991 Expert forum

Dintre cei ff avansati, harnici imi puteti spune lastadiu voi lua liniile de vrej. Mentionez ca am reusit sa iau itemul. Nu am putut urmari toate discutiile si imi este greu sa ma descurc cu punctele pt nivel cu insignele.....Multumesc mult

in.the.rain, z.zoita, ani.vajai și alți 6 apreciază asta.
  8. eni18

eni18 Novice forum

linia de vrej la nivelul 10

in.the.rain, z.zoita, ani.vajai și alți 5 apreciază asta.
  9. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Si următoarea la nivel 15

Adynicolae, in.the.rain, z.zoita și alți 8 apreciază asta.
  10. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

La mine, in Valea Florilor de colt au aparut niste ferestre..Cind vreau sa tai pomii de pe teren, apare o fereastra in care ma intreaba "Chiar vrei sa tai pomul?" Pai normal ca vreau sa-l tai daca a ajuns la nivelul maxim si nu mai am ce sa fac cu el pe teren... Celelalte sunt la Dulgherie, pe una dai clik sa intri sa faci pomi, pe cealalta intri sa faci insigne dar ele sunt albe, trebuie sa ghicesti unde sa intri.. Mie mi se par inutile si ingreuneaza jocul...prea multe clikuri...

in.the.rain a spus:
    "Poate ai dreptate dar sunt multi care au taiat pomii desi nu vroiau acest lucru si , tot asa , foarte multi care nu stiau sa ajunga la ''Calea Intelepciuni''! Au incercat sa faca niste imbunatatiri , si probabil se vor mai face modificari in viitor!"

Cei care i-au taiat, au facut-o ptr. ca nu au citit tutorialul si indicatiile si sfaturile de pe forum ale celorlalti jucatori.Ramin la parerea ca sunt inutile si in loc sa se simplifice jocul, mai rau se complica..devine mai greoi. Daca trebuia modificat ceva, mi se parea mai util sa se modifice capacitatea de stocare la "chei, crengute, chihlimbar" ptr. ca slotul ala se umple imediat, am aruncat la cosul de gunoi o multime ca sa eliberez slotul ptr. chei.

Modificat ultima dată: 12 Ian 2023
    MContender_, dodi.b, malagambafane și alți 12 apreciază asta.
  11. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Poate ai dreptate dar sunt multi care au taiat pomii desi nu vroiau acest lucru si , tot asa , foarte multi care nu stiau sa ajunga la ''Calea Intelepciuni''! Au incercat sa faca niste imbunatatiri , si probabil se vor mai face modificari in viitor!

z.zoita, paulici_01, ani.vajai și alți 5 apreciază asta.
  12. geta57

geta57 Rutinat

Ce se întâmplă cu ”crenguțele” dacă le ștergem? Se acumulează undeva cei 100GG -cât scrie că valorează sau se duc pe apa sâmbetei!?

z.zoita, ani.vajai, dacul1963 și alți 6 apreciază asta.
  13. kameliana59

Cine se mai uita la citiva GG? Cred ca am sters intre 50-100,asta inseamna 5000-10000 GG; nici nu mi-a trecut prin cap sa urmaresc daca se contorizeaza, deci-habar nu am.

dodi.b, z.zoita, clauliviu și alți 7 apreciază asta.
  14. geta57

geta57 Rutinat

Am verificat.....nu se contorizează GG.

z.zoita, clauliviu, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  15. dacul1963

dacul1963 Avansat

Mda,Valea florilor,un nou inceput,eu cu greu am ajuns la lvl 9 dar cred ca este greoaie toata aceasta truda!Mult succes in continuare tuturor!

z.zoita, clauliviu, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  16. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Nu sunt albe. Arata asa:

dulgherie.PNG

Imbunatatirile acestea sunt bune. Ajuta jucatorii sa nu faca greseli. Daca se achizitioneaza functiile de recoltare, cand folosesti cherestegiul, poti ramane cu usurinta fara pomii de pe teren daca n-at fi intrebarile ajutatoare.

1.PNG
    2.PNG
    3.PNG
    Daca nu debifezi casuta, ramai cu terenul gol intr-o secunda. Crede-ma, ca am patit acest lucru.

marcela_f69, eni18, vinfiert și alți 10 apreciază asta.
  17. kameliana59

Multumesc ptr. precizari..Imi mentin parerea. Acum daca tai 14 copaci, mai dau 14 clickuri in plus...Ferestrele astea or fi bune ptr. cei care isi iau functiile de recoltare, pe mine nu ma avantajeaza ptr ca eu ii recoltez manual..Ferestrele de la dulgherie, acum arata asa; cind am scris eu comentariul erau goale. Deci, pe mine ma incurca dar cine sunt eu sa-mi dau cu parerea...

z.zoita, Cronwell, Cruella și alți 8 apreciază asta.
  18. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Fiecare parere conteaza, daca este redactata civilizat.

z.zoita, irina_love200, dacul1963 și alți 9 apreciază asta.
  19. costelcristea1958

costelcristea1958 Novice forum

buna ziua mai am putin si ajung la nivelul 11.am inteles ca ar fi trebuit sa am vrejul unde sa ma uit dupa vrej.?mersi

in.the.rain, cp58, clauliviu și alți 5 apreciază asta.
  20. z.zoita

z.zoita Junior Expert

iti apare o linie noua de vrej la urca spre nori , cand ai ajuns la nivelul zece

in.the.rain, cp58, clauliviu și alți 4 apreciază asta.